A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  2. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  3. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 Adja el saját túráit
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Kényelmes keresés
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Szép (NCE)

Luxus kirándulás Monacóba

Monaco, nevében a Monacói Hercegség egy állam, amely a francia forradalom mediterrán partján fekszik. Nincs mezőgazdasági termelés, a helyieknek élelmiszereket importálnak, és ez az árakban is tükröződik. Még nincs saját hadseregük, csak a rendőrség és az őr. Itt található a tetőn növényzettel díszített házak.

A 19. század második felében a vasút Franciaországból került behozatalra. A városokban buszjárat működik, de Monaco kikötője is sok változást hozott, például két új mólót nagy hajócsónak kikötésére. A városban sétálva a legtöbb városhoz képest észreveheti a luxust. világ sportolók, politikusok és sok híresség.

Monaco alkotmányos monarchia. A legismertebb uralkodó III. Rainer volt. Nyilvános ünnep van november 19-én, tele van viharos ünnepségekkel, tűzijátékokkal, jó ételekkel és italokkal.

Monacóban található modern vagy történelmi építészet, híres kaszinók és múzeumok

Számos kilátást meglátogathat egzotikus kertekből, például a Princess Grace Rózsakertből vagy a Monte Carlo-ból a híres Grand Kaszinóval.

Látogasson el még: A hercegnő kegyelme, a Grimaldi fórum, a III. Rainier herceg szobra, az Oceanográfiai Múzeum vagy a székesegyház.

Májusban részt vehet a Forma 1 versenyen, amely nagyon rangos. Számos motorsport-rajongó és számos híres személyiség gyűlnek ide.

Monacót Franciaországhoz vám-, gazdasági és monetáris unió köti. A monacói konyha a mediterrán és a francia konyha kombinációja. Itt megtalálja a legfinomabb finomságokat, például a finom francia bort, a zöldségek keverékével töltött tasakokat, gombákat és az ízesített barbagiunan szarvasgombákat. Foglaljon és kezdjen el egy luxus kirándulást Monacóba.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória

nincsenek kategóriák