A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Biztonságosan hazaviszünk.
  2. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  3. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Beszéljük az Ön nyelvét
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Adja el saját túráit
 Készítse el útiterveit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

London (LON)

London Fesztiválok II.

London Wonderground

Május 5-től szeptember 25-ig egy fesztiválra kerül sor a Thames-folyó partján, London központjában, visszatérve gyermekkori éveibe. Ki ne akarja ugrani a körömfordulókra, vagy fel nem repülni az ég felé a híres 60 méter magas Csillaglapon? Lesz a legjobb kabaré és cirkusz a városban, valamint a helyi szórakoztatók élő standup előadásai.

Nagy brit sörfesztivál

Augusztusban látogasson el az Egyesült Királyság legnagyobb sörfesztiváljára, és kóstolja meg a helyi sör specialitásokat. Augusztus 9–13. Között hihetetlen 900 féle almabor, világos és sötét sör kóstolhat be belföldi és külföldi márkákkal a londoni Olimpiában. Körülbelül 350 sörfőzde az Egyesült Királyság szerte a 27 bárban kerül bemutatásra, valamint kiváló ételeket, zenét és elegáns ülőhelyeket kínál.

Alex James nagy farmja

Tud valamit jobban, mint a kiváló minőségű zene és a világhírű szakács, Jamie Oliver és Alex James exkluzív finomságainak ötvözése? Augusztus 26. és 28. között a Cotswold Kinghamben kulináris rendezvényt, kulináris élvezeteket és gazdag gyermekprogramot kínál Kaiser Chiefs, Roisin Murphy és mások kíséretében. Ne habozzon, foglaljon helyet a sátorvárosban, és foglaljon repülőjegyet is, amelyet tőlünk vásárol kedvező áron!

Meatopia

Egy másik nagyszerű esemény, amely a legmagasabb minőségű húsételek minden szerelmese számára elérhető, és amelyet csak Nagy-Britannia leghíresebb szakácsai készítettek. Szeptember 2-től 4-ig kb. Két tucat van a Dohánydokkban, amely csapatokat alkot munkatársaival, akik a fesztivál teljes két napjára a világ minden tájáról származó receptek alapján tömeges finomságokat készítenek. Így várhatja a finom amerikai hamburgereket, afrikai pörkölteket vagy grillezett finomságokat Dél-Amerikából.

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória