A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  2. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  3. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 Készítse el útiterveit
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Adja el saját túráit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

London (LON)

London Fesztiválok 2016

Nyaralás - nem csak a tenger és az úszás, mi lenne Londonba menni egy nagy fesztiválra ebben az évben? Nem kell itt 14 napot töltenie, de többször is idejön! Ezek a fesztiválok mindegyike eredeti és valami mást kínál, így ne hagyjon ki sem! A szabadtéri szórakozás nem rontja el a szabadságot, ne hagyja ki a brit főváros látogatói számára készített programot. London váratlanul nagyszerű zenei rendezvények, gasztronómiai élmények, felejthetetlen szórakoztatás központja lesz gyermekeknek és felnőtteknek, s mindenekelőtt a sör nem fog hiányozni!

New Look vezeték nélküli fesztivál

Három nap csak a legjobb, kiválasztott tánczene és a világhírű előadókkal, mint például Calvin Harris, Bryson Tiller, J. Cole és Martin Garrix, egyedi szórakozást ígér, és valódi és egyedi nyári hangulatot hoz neked, amelyet hajnalig élvez. Élvezheti ezt a népszerű londoni fesztivált július 8-10-ig a Finsbury Parkban. Foglalja le jegyét online a lehető leghamarabb Londonba tartó repülőjegyével, hogy helyet tudjon biztosítani a repülőgépen és a fesztiválon.

Bristol Nemzetközi Léggömb Fiesta

Ebben az évben kerül sor Európa legnagyobb hőlégballon-fesztiválának 38. alkalommal megrendezésre kerülő fesztiváljára, amelyen évente több mint félmillió néző vesz részt. Négy napig élvezheti a léggömbökkel teli égboltot. A gazdag program bemutatja neked a hőlégballon repülését és irányítását, valamint láthatja az egyes kiállításokat. Ez a négynapos látvány egy megvilágított léggömbök éjszakai elszállásával ér véget, zenével és hatalmas tűzijátékokkal. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló show-t, amely augusztus 11. és 14. között zajlik, és teljesen ingyenes. Lehet azonban vásárolni az egyik utalványt a léggömb repülésre, Ön dönt.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória