A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  2. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  3. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Készítse el útiterveit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Kényelmes keresés
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Toulouse (TLS)

Lila város Toulouse-ban

A francia becenevén Toulouse egy rózsaszín város. De ugyanolyan bíbornak lehetne nevezni a mindenütt levő ibolya után.

Toulouse Franciaország negyedik legnagyobb városa, utcáin tele van fiatalok, mert Franciaország egyik legnagyobb egyeteme található, amely szintén az egyik legrégebbi Európában. Itt találkoznak a hatalmas téglapalota, a Capitole előtt, a városi tanácsosok székhellyel, amelynek a története a 12. századra nyúlik vissza. Építése, akárcsak sok más ház, lapos Toulou téglából készül, amelynek jellegzetes színe a városnak rózsaszínű becenevet adott. A Garonne folyó aljától agyagból készült.

Sétáljon át a festői terekkel összefonódott keskeny utcákon, és csodálja meg ezeket a rózsaszínű épületeket, amelyek szépen ellentétesek a fehér kővel díszített faházakkal. Ezenkívül minden sarkon bájos ibolyákat fog látni. Az ibolyákat Hélene Vie asszony is elvarázsolta, nem szokásos üzletét nyitott - egy csónakot a Midi-csatornán, a Matabiau vasútállomás előtt lehorgonyozva. Különféle termékeket vásárolhat ebből a növényből vagy annak motívumából. Lehet ülni egy hajón egy lila tea fölött, vagy kóstolni egy lila fagylaltot.

A Canal du Midi Toulouse egyik legfontosabb turisztikai látványossága. Ez egy 17. századi 240 km hosszú mű, amely összekapcsolta az Atlanti-óceánt a Földközi-tengerrel. Ez az UNESCO világörökség része.

Ne hagyja ki a látogatást Európa legnagyobb román stílusú székesegyházában. Ha egyszer megérti, miért ez a Szent Saturnin-bazilika a legnagyobb Európában?

Vegyünk egy idegenvezetést is az Airbusba. A Cité de l’Espace Űr interaktív parkjában megtapasztalhatja, hogyan járnak a Holdon, csodálhatják a Mars körül mozgó robotokat, vagy űrrakéták makettjeit láthatják.

Toulouse egy igazán gyönyörű város, egyedi jegyekkel rendelkezik repülőjegyekkel, tehát azonnal foglalja le őket, és Franciaország körül repül.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória