A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  2. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  3. Útközben gondoskodhatunk rólad.
 Beszéljük az Ön nyelvét
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Kényelmes keresés
 Ossza meg ajánlatait barátaival
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(Európa)

Karib-
Az idei karibi vakáció!
Repülőtér · · Karibik
Mar 04, 2016 2 min
Bővebben ..

Légylámpás

Amikor a kemping és a kemping szót mondjuk, mindenki emlékeztet a sátrakra, lakókocsikra és a táborozás és a kolbász pirításának különleges, megismételhetetlen légkörére. Nyaralás gáztűzhelyekkel, állványos pörkölssel és összecsukható asztalokkal.

Talán ez az egyetlen, ami a lámpásnak közös a kempingtel. Az elmúlt években a glamour kemping meghódította a világot, és ez az egyik legelegánsabb és luxus szálláshely, amelyet a modern turizmus kínál, és ugyanakkor a legmodernebb, mégis természetesen integrált építészet és formatervezés kifejezése. A mágikus kemping egyedülálló élmény, melyet érdemes kipróbálni.

A minőségi lámpásos üdülőhely alapja a tökéletes elhelyezkedése, a helyszín megválasztása a siker fontos része. Mindig egy eredeti, természetes helynek kell lennie, amely maga is kiváló minőségű. Lehet egy indiai sivatag vagy afrikai szavanna, chilei fennsík, amerikai tanya, Amazonas-erdő, mindig egy gyönyörű és tiszta természetes hely legyen.

A világítás gyökerei a távoli múltban gyökereznek, amikor az indiai uralkodók és a gazdag utazók kiváló minőségű és fényűző létesítményeikkel utazták a világot. Meglepő módon senkit sem lep meg, hogy a luxus kemping reneszánsza Indiából és Dél-Afrikából származik, ahonnan más ázsiai, afrikai és amerikai államokba is elterjedt. Az elmúlt két évben Latin-Amerikában és Európában az emberek láttak fényt.

Az afrikai izzó táborok a legjobbak közé tartozik, amelyeket ez az új stílus hozott. A látogatók közvetlen kapcsolatban vannak a vadonnal, tiszteletben kell tartani annak szabályait, miközben tökéletes hátterűek. A vadon tiszteletben tartásának jutalma olyan tapasztalat, amelyet másutt alig lehet megtapasztalni. A vadállatok a táborot a világ részeként érzékelik, és belépnek a tábor területére, átmennek rajta és viselkednek benne, mint a vad bokor más részein.

A mágikus kemping szerves része a luxus sátrak tökéletes és minőségi felszerelése. Nincsenek összecsukható székek, felfújható matracok vagy szőnyegek, viszont nagyon stílusos, tömör fából készült bútorok vagy mesterséges rattan húrokkal megerősített alumínium szerkezetek vannak. A bambusz- vagy fapadlót minőségi szőnyeg borítja. A fürdőszobák gyönyörű fa- vagy kőfürdővel vannak felszerelve. A sátrak egy részét szinte mindig egy egyedi kilátással és ugyanolyan jó kerti bútorokkal ellátott terasz képezi.

A világító üdülőhelyeknek számos egyéb szolgáltatást kell nyújtaniuk a pihenés és a kikapcsolódás területén (wellness központok és gyógyszolgáltatások), valamint a környezet aktív felfedezését (szafari, kerékpározás, túrázás stb.). A cél egy átfogó tapasztalat biztosítása.

A ragyogást nem szabad elvetni, mielőtt megtapasztalná, ezért gondoskodjon a luxus vadonnal való szállásról, a repülőjegyekkel együtt, és élvezze a felejthetetlen álmai vakációt, amely tele van olyan tapasztalatokkal, amelyek mindenkinek nincs!Kapcsolódó cikkek