A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  2. Biztonságosan hazaviszünk.
  3. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Kényelmes keresés
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Adja el saját túráit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Dar Es Salaam (DAR)

Legyen örömmel turista Dar es Salaamban!

Dar es Salaam, a Tanzánia fővárosa, a szórakoztató és bőséges pártok központja, de üzleti utak célpontja is.

Biztosan érdekli, mit érdemes itt meglátogatni. Először sétáljon át a Dalla Dalla-n, fedezze fel a várost és környékét, és egy ideig beleveszi a helyiek tömegébe.

Menj a komphoz, ahol kompok indulnak az utasok felé a Kigamboni-félszigetre, amely rengeteg szórakozásról híres, valamint gyönyörű bárokban gazdag strandokról, kényelmes kunyhókról, luxus felszereltségről, akár légkondicionálóról is!

Tetszik afrikai természet témájú festmények? Vásároljon eredeti, Tingating festményt, amely élénk színekkel festett, ugyanakkor elegáns egyszerűséggel bír, kellemes energiát sugározva. Nagyon szép kézzel festett fatermékeket is vásárolhat.

Ajándéktárgyakat és még sok másat vásárolhat Kariakooban, a Lumumba és az Uhuru között. Itt található a Maasai a hagyományos gyöngydíszekkel vagy természetes gyógyszer palackokkal. A színes ruhákat, kitenge és kango szöveteket kínáljuk Önnek.

Frissüljön fel a friss gyümölcspályán, vagy kóstolja meg az utcán kínált arab finomságokat.

De nem kapta meg azt, amit keresett, nem kapott semmit Kariakoo-ban? Akkor indulj Mwenge felé. A Makonde Fafaragók Központjában vásárolhat gyönyörű állatok és emberek szobrokat, ékszereket Tanzániából és Kenyából, és ruhás babákat Ghánából.

A közelben található az Új Világ mozi. Ez egy modern mozi, ahol érdekes filmeket nézhet. Ha érdekli az építészet, a közelben vannak egyetemi épületek.

Mwenge felé vezető úton látogassa meg a Makumbusho falumúzeumot. Ebben a szabadtéri múzeumban különféle kunyhók láthatók, amelyek mindegyike az egyes törzsek életszínvonalát képviseli. Lehet, hogy meglátogat egy partit is, amelyet hetente kétszer rendeznek meg, ahol meglátogathat egy helyi tánccsoportot.

Fejezze be az ünnep végét egy szép vad partival az egyik helyi klubban, amelyet Darban áldnak meg.

Vásárolja meg jegyét előre, és sok pénzt takarítson meg. Töltse nyaralását vagy üzleti útját Afrika illatával. Légi úton a szórakozás érdekében, kényelme és kényelme érdekében!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória