A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Erős ügyfélszolgálat.
  2. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  3. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 Kényelmes keresés
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Adja el saját túráit
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Készítse el útiterveit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(Európa)

Légi kerékpár szállítása

Mindenekelőtt fontos, hogy megtudja, mekkora poggyászsúly megengedett egy repülőgépen. Európában általában 20 kg és 10 kg kézitáska, amelyet magával vihet magával a távolsági járatok esetében, minden légitársaság eltérő szállítási feltételekkel rendelkezik.

Próbálja ki a kerékpárt sportcikkként használni, és kérje meg konkrét légitársaságát, hogy emelje meg a súlykorlátot a jegyár megemelése nélkül.

Próbáljon átadni a kerékpárt normál poggyászként vagy felesleges poggyászként, és illessze be az ingyenes jegy súlyának korlátozásait.

Keresse meg a választott társaságot, hogy foglaljon-e kerékpár ülést tartásban, de a jegy kifizetése előtt vegye fel a kapcsolatot az eladóval.

Hogyan készítsünk kerékpárt utazásra

Szállításkor szállítsa a kereket a szállított kartondobozban. Csavarja le a kerekeket, és hajtsa egyenesen a kormányt, helyezze be az így elosztott kereket a dobozba, és biztosítsa gördülés ellen. Tekerje le az összes laza alkatrészt béléssel és műanyag hevederekkel. Ragasztja be a dobozt a kézi lyukak belsejébe, és nem szükséges a dobozt textilszőnyeg szalaggal tekerni, hogy a doboz sarkait és oldalát védje a kopás ellen.

A kerékpárt textilfutóval is szállíthatja, amelynek könnyűnek, erősnek és tárolhatónak kell lennie, és a kerék szükséges a szétszereléséhez és rögzítéséhez.

Szerelje szét és hajtsa össze a kerékpárt többször, mielőtt elindulna a repülőgépre.

Ha repül egy transzfer rendeltetési helyre, kérje meg, hogy a kerékpárja egyszerre csak egy járatra jelentkezzen be, majd vedd fel és tedd újra.

Ha biciklivel külföldre utazik, csomagold be a megfelelő ruházatot és felszerelést, valamint a kerékpáros eszközöket - ékszeres kulcsokat, pótalkatrészeket, rögzítőket stb., De csomagold be velük egy kerékpárdobozba, a kézipoggyászban lévő ékszer poggyászával a repülőtér ellenőrzése után biztosan nem szállnak fel!Kapcsolódó cikkek