A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  2. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  3. Biztonságosan hazaviszünk.
 Készítse el útiterveit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Adja el saját túráit
 Beszéljük az Ön nyelvét
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Manila (MNL)

Látogatási helyek a Fülöp-szigeteken

Tiszta víz, gyönyörű strandok és isteni béke - ezek a Fülöp-szigetek. Az itt található strandok kinéznek az utazási katalógusból. A Fülöp-szigetek szétszórva van a Földközi-tenger hétezer kis szigetén. A szigetek között hajóval vagy olcsó légitársasággal utazhat. A helyiek nagyon barátságosak és állandóan mosolyognak.

A fészek

Ez egy kisváros, amelynek a neve “fészek”. A Palawan-sziget északi részén található. Tiszta víz és fehér strandok találhatók. A csodálatos Bacuit-öböl gyönyörű mészkősziklákat kínál Önnek. A közlekedés gyenge megközelíthetősége miatt kevés turista érkezik ide.

Batad

Luzon északi részén található a Cordillera-hegység. Kétezer éves rizsföldek rejtőznek, és a legtöbb látogató inkább Banaue-ban tartózkodik. Érdekes mezők találhatók a megközelíthetetlen hegyvidéki területeken, amelyek csak saját magukkal érhetők el. Az Ifugao emberek évtizedek óta művelik a mezőgazdasági földet. A helyiek például szívesen elvisznek a Tappiyah-vízesésre, ahol úszhatnak.

Csokoládé-hegység

A Csokoládé-hegység a Bohol-szigeten található, 50 m2-es területen, apró dombokon, mint pl. Erodálódtak és 30-50 m magasak. A csokoládé-hegységtől délre található a Rajah Sikatuna Nemzeti Park, ahol a világ legkisebb főemlőse, a tarser látható.

Camiguin-sziget

A Camiguin-sziget a Fülöp-szigetek déli részén található, nyolc vulkánt talál. A legmagasabb vulkán neve Hibok-Hibok, és mászni tudsz rajta. A sziget kétharmadában egy trópusi erdő található, ahol rejtett vízesések és folyóforrások találhatók. A Fehér-sziget strandján található egy fehér strand szalagja.

Sagada

300 km-re Manilitól fekszik ez a gyönyörű város. A Kordiler gerincén keskeny utakon lehet odajutni. Tehát csak minimális a turizmus. Érdekes temetkezési hagyomány van, amikor a koporsók és az elhunyt maradékai egy sziklán lógnak, hogy az elhunyt lelkét közelebb hozzák az éghez. Lógó koporsókkal rendelkező hely az Echo-völgyben, néhány percnyire a város központjától.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória