A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Erős ügyfélszolgálat.
  2. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  3. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
 Kényelmes keresés
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Készítse el útiterveit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Adja el saját túráit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Chengdu (CTU)

Látogasson el Kína délnyugati részébe - Chengduba

Szecsuán tartomány fővárosa, kitűnő gasztronómiájáról híres. A kertek, a teázók és a gazdag kulturális élet a helyi emberek életének elválaszthatatlan része.

A városban számos érdekes buddhista és taoista templomot, gyönyörű parkokat és a helyi uralkodók síroit láthatja. Érdekes a helyi Wenshuyuan-kolostor is, amely a Szecsuán kínai szekció székhelye, és a Wenshu bölcsesség istenének szentelt.

A város fontos emlékműve a nádtetős kunyhó, a Du Fua, amely korábban a Tang-dinasztia leghíresebb költőjéhez tartozott. Van egy múzeum, amely elmondja a költő életét.

Vessen egy pillantást a 9. századi Qingyanggong fő taoista templomára, ahol a legérdekesebb tárgy a Bagua Pavilon, amelyet 81 sárkányos kőoszlop támaszkodik, és amely körülveszi a taoizmus alapítójának Laozi szobrát.

Pihenhet Chengdu legszebb népi parkjában, amely kellemes légkört kínál egész évben virágzó virágok és tavak között.

A környék egyik legnagyobb turisztikai látványossága mindössze 10 km-re található, ez a világhírű pandatenyésztő állomás. Székhelye egy tudományos intézetnek is, amely elsősorban a pandák vadonba történő visszatérésével foglalkozik. Noha ezek a fekete-fehér mackók kevésbé aktívak és idejük nagy részét bambuszrügyek evésével töltik el, ne hagyja ki az egyedülálló esélyt, hogy ezeket a gyönyörű állatokat saját szemével láthassa, és menjen el a KLM-re felejthetetlen Kínában töltött nyaraláshoz!

Nálunk vásárol a legolcsóbb repülőjegyeket, tehát ma foglalja le repülőjegyét és élvezze kalandot!

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória