A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Erős ügyfélszolgálat.
  2. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  3. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 Adja el saját túráit
 Kényelmes keresés
 Készítse el útiterveit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Fokváros (CPT)

Látogasson el a Danakil pokolának kapujába

Miért a kapu a pokolba a Dél-Afrikában fekvő Danakilnek? A sótavak melegítik a napot, és a pokolra emlékeztetnek.

A Danakil-depresszió a tenger alatti tengeralattjárók ütközésének következménye volt a Vörös-tengeren és az Adeni-öbölben, amikor viharozták a kelet-afrikai törést és visszatértek. A mélység 155 méter a tengerszint alatt, de más mélyedésekhez képest nem töltötte be vízzel.

Danakil a nomád afar törzsben él, amelynek legendái Danakil valóban a pokol kapujaként szolgálnak. A legendák azt is állítják, hogy az igazi kapu az Erta Ale vulkán kráterét képezi, amely a Danakil része. A vulkán aktív, utoljára januárban jelentkezett be. Megfigyelhető az aktív lávatavak. A vulkán tevékenysége számos életet igényelt az elmúlt években.

Sall Lake Dallol

A Dallol sós tó a legmelegebb a Földön, egész évben érvényes 35 ° C hőmérsékletének köszönhetően. A tengerszint feletti magasság 116 méter. Elbűvöli majd a gyönyörű környező táj, amely az 1926-os vulkánkitörésnek köszönhetően a kísérteties sárga sivatagból gyönyörű, színes és minden bizonnyal nem unalmas tájra vált.

Danakil népszerű turisztikai célpont. Etiópia északi részén található, ahol meglátogathatja a vízeséseket is. A helyi kempingekben szállhat meg, ahol az útmutatók Danakilba vezetnek, amely a föld legalacsonyabb pontja. A főváros Addisz-Abeba, amely elválasztja ennek a gyönyörű országnak az északi és déli részét. Etiópiába tett túrák nagyon érdekes élmények. Foglaljon és élvezze egy felejthetetlen kalandot. Etiópia Afrika második legnépesebb országa. Látogasson el olyan híres városokba, mint Ádám, Bahir Dar, Gambella vagy Merkelle. Meg fog lepődni az ország sokszínűsége. A Kék Nílus átfolyik itt, és a legnagyobb tó a Tana.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória