A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  2. Erős ügyfélszolgálat.
  3. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
 Készítse el útiterveit
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Adja el saját túráit
 Kényelmes keresés
 Ossza meg ajánlatait barátaival
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Quito (UIO)

Látnia kell Ecuador legszebb természeti látnivalóit

Ecuador egy nagyon kicsi dél-amerikai állam, összehasonlítva a régió többi államával. Csábíthatunk bennünket a természet sokszínűségébe, amelyben nincs verseny. Fél nap Ecuadoron számos érdekes látványosságot láthat - homokos strandok a Csendes-óceán partján, sivatagi partok, mangrove erdők, a nyugati Andok meredek lejtői, hegycsúcsok, füves ökoszisztéma Paramo, vulkánok és ködös erdők, több száz vízesés, folyó és az Amazon végtelen erdője. Az Ecuadorhoz tartozó Galapagos szintén két óra alatt elérhető.

Cotopaxi vulkán

A Cotopaxi vulkán Dél-Amerika legszebb vulkánja. Tökéletesen szimmetrikus alakú, és a csúcsot jéghegyréteg borítja. A közelmúltbeli vulkáni tevékenység megállította a turisták kedvenc, de kihívást jelentő emelkedéseit a csúcsra. Felállíthat egy sátrat a vulkán körül, és élvezheti a napfelkeltét.

Machalilla Nemzeti Park

Ecuador látogatásának fő oka ez a nemzeti park. Itt található egy jól megőrzött, száraz trópusi erdő, gyönyörű strandok, és szezononként hajóval mehet a tengerre nézni a halakat.

Vízesések Banos közelében

Az aktív Tungurahua vulkán alatt egy gyógyváros található, ahonnan a vízesések felé haladhat. Egy 20 kilométeres utazáson keresztül a Pastanza folyó völgyében tucatnyi vízesés található, amelyek az Andok lejtőin rohannak le. Autóval, kerékpárral vagy természetjáróként veheti fel az utat.

Andok a Columbia határ közelében

Az Andok távoli északi részén csak minimálisan van turisták és látványos kilátások. Az alpesi rendszerben a parámo számtalan lejtőn, alpesi tavon, egyedi erdőkön és termálfürdőkön várja Önt. Kóstolja meg a helyi specialitásokat, vagy látogasson el Kolumbiába.

Laguna Quilotoa

4000 m tengerszint feletti magasságban fekszik a Quklotoa vulkán kráterében, amely kitölti a több mint 200 m mély zöld tavat.

Repülőjegyek Ecuadorba várnak rád. Fedezze fel a természet szépségét.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória