A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  2. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  3. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Adja el saját túráit
 Kényelmes keresés
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Chicago (ORD)

Látni akarja az óriás teherhajókat, és ellátogatni a szórakoztató látványosságok komplexumához?

Az Egyesült Államok harmadik legnagyobb városa nem szabad hiányozni az utazási tervében! Nagyon hihetetlen, hogy Chicagóban számos cseh kolónia is található. Még az egyik városrész büszkélkedhet Pilsen névvel.

A tó szépségének, építészetének és a tó egyedi tájának csodálatáról a naplementekor tegyen szert a Haditengerészeti mólóra, ahol a saját villamossal sikeresen működik, főleg itt található a Michigan-tó csomópontja. Ez egyedülálló lehetőség az óriási teherhajók érkezésére. Ezután engedje magát olyan szórakoztató látványosságoknak, amelyek vonzzák a turistákat és a helyi lakosokat a luxus szórakozáshoz.

A belvárosban található az USA legmagasabb épülete - a Sears Tower. A 103. emeletről kilátás nyílik, amely egyedülálló képet nyújt Chicago széles körzetéről.

Talán érdemes megjegyezni, hogy a nagyon híres Route 66 itt ér véget, és van egy szökőkút is, amelyet néhány TV-műsor ismert.

A kultúra világában a legnépszerűbb látványosság természetesen a Shedd akvárium, ahol a látogatók körülbelül 25 000 halat láthatnak.

Chicago híres számos fesztiváljáról. A sport rajongókat vonzza egy jégkorong klub, baseball vagy kosárlabda mérkőzés.

A Lincoln Parkban sétáljon át a nagy állatkertbe, ahol mind ismert, mind kevésbé ismert állatfajokat láthat, INGYEN belépve örülhet!

Az Adler Planetárium fényképei nem hiányozhatnak a fényképezőgépéből! Teljes pompájában találja magát, szó szerint elnyelve ennek a gyönyörű városnak a teljes panorámáját, és felejthetetlen élményt kapva.

Nem hagyhatja el Chicagót anélkül, hogy valódi amerikai hamburgereket és finom pizzákat fogyasztana, amelyeket a gyorsétterem minden lépésénél meg lehet vásárolni. A népszerű város ismert végtelen lehetőségeire is, mindenféle áru vásárlására több bevásárló központban és komplexumban, ahol mindenki valóban választja.

Ha egy fehér napon érkezik Chicagóba, várja meg alkonyatját, mivel az egész város egy pazar megvilágított kabátot visel, amely kellemessé teszi a szemét!

Szerelmeskedj Chicagóba is, időben foglaljon jegyet, és sok pénzt takarítson meg!

Élvezze a chicagói légkört minden lépéssel.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória