A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  2. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  3. Erős ügyfélszolgálat.
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Adja el saját túráit
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Készítse el útiterveit
 Kényelmes keresés
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Brazzaville (BZV)

Nem csak nyáron kell ellátogatnia Horvátországba
Abbázia, az egyik legfontosabb európai gyógyfürdő 1890-ben, a 19. század közepe óta az egyik legelterjedtebb turisztikai célpont. Jelenleg a turisták elsősorban az Adriai-tenger robusztus partvidékeit látogatják meg, számos szigeten és olyan történelmi városokban, mint Dubrovnik Split, Zára, Trogir, Sibenik vagy Rijeka. Orebic egy festői kikötőváros, amely az ún. Kapitán Riviérán található, a 65 km hosszú Peljesac-félsziget délnyugati részén. A leglátogatottabb szárazföld a Plítvicei-tavak Nemzeti Park, az UNESCO világörökség része és a főváros, Zágráb.
Mar 16, 2016 2 min
Bővebben ..

Kongó nem olyan, mint Kongó

Oké, nem sokat adtam a földrajznak az iskolában. Sem a történelem. És a fizika. És tornaterem osztály.. és elég. Nem erről a cikkről szól. A lényeg az, hogy önnel ellentétben sokáig nem tudtam, hogy amikor Kongónak mondod, ez két országot jelenthet. Szerencsém volt megnézni a kisebbiket, a Kongói Köztársaságot és a főváros Brazzaville-t.

A Brazzavile-ban történő leszállás után ne félj az első benyomástól. Igen, az utcán található szeméttelepek időnként égnek, de egyébként nagyon szép itt. Vegyünk taxival a város körül, egy út 1000–2000 CFA-t fog fizetni, ami körülbelül 40–80 koronát tesz ki. De nem szabad engedni, és elég keményen kell tárgyalnia. Tudva, hogy mit szeretne előre látni a városban, a taxisofőr hasznos útmutató lehet.

Brazzaville - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - Matej Kmeť | matejkmet.wordpress.com
Flymeto - Guenter Guni | istockphoto.com
Flymeto - USO | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Afrika?
  1. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  2. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  3. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
 Beszéljük az Ön nyelvét 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül Ossza meg ajánlatait barátaival

Forgalmas helyeken ne húzza a fényképezőgépet. Még a kormányzati épületeket sem. A helyiek gyakran nem szeretik, ha idegenek veszik őket, és a fegyveres erők rendkívül paranoidok. Egy kollégát, aki el akarta lőni a filmhez szükséges taxival, még letartóztatták és több órán keresztül megfojtották a rendőrségen. A francia nyelv ismerete nélkül nincs sok tapasztalat, a zsarukkal, akiknek a kezük a lábukkal nehéz beszélni. Nem olyan barátaink vagyunk, akik évek óta Kongóban élnek, és tudja, hogyan fog ez kiderülni.

Feltételezem, hogy ha úgy dönt, hogy Kongóba megy, akkor nem érdekli annyira az a hulladékégetés, mint a megismételhetetlen helyi táj. Ebben az esetben azt javaslom, hogy látogassa meg az Odzala Kokoua Nemzeti Parkot, ahol kis szerencsével lehetősége van meglátogatni az erdei elefántokat, az alföldi gorillákat, a bivalyokat vagy a gyönyörű antilopbongót. Az Odzala Park luxus magánkempingeket kínál az Odzala Discovery táborokban, közvetlenül a vadon szívében. Nem olcsó, de kényelmes, és bármilyen gond nélkül beszélhet angolul. És ami a legfontosabb: a kemping személyzete előre megbeszéléssel szállít téged Brazzaville-ből a parkba, elkerülve számos ellenőrző pontot egy körülbelül 700 km hosszú úton, ahol alig tudna ellenállni a kenőpénzt kérő helyi rendőrfőnökök támadásainak. Igen, elmondhatja, hogy Kongó meglehetősen kalandos természetű ország, de tudod - aki fél, nem mehet az erdőbe.

Brazzaville - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - Kongó nem olyan, mint Kongó
Flymeto - Kongó nem olyan, mint Kongó
Flymeto - Kongó nem olyan, mint Kongó
Flymeto - Kongó nem olyan, mint Kongó
Flymeto - Kongó nem olyan, mint Kongó
Flymeto - Kongó nem olyan, mint Kongó
Miért utazna velünk ide Afrika?
  1. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  2. Erős ügyfélszolgálat.
  3. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
 Beszéljük az Ön nyelvét Ossza meg ajánlatait barátaival 500 millió repülés 10 másodperc alatt
Matej Kmeť | matejkmet.wordpress.com, Guenter Guni | xovafilm.cz, USO, Guenter Guni, Kirsten Dohmeier | istockphoto.com

Pac tippe

Személy szerint a világ minden táján igyekszem a lehető leggyorsabban eltűnni a nagyvárosokból, nemcsak azért, mert a természet leginkább érdekli. Az országban az emberek általában jobban alkalmazkodnak, és ha meg akarja mutatni a helyi emberek életének jeleneteit otthon, akkor jobb, ha beszélsz velük a fotózásról. Ez kétszer igaz Kongóra. És egyáltalán - előzetes megállapodás nélkül nem lőnnék Kongóban. Nem érezném magam kényelmetlenül, ha idegenek otthon lenne az arcom elõtt. Egyre inkább körbeutazzuk a világot, és ezért egyre fontosabb, hogy tiszteljük egymást, és ne úgy viselkedjünk egymással, mint a majmok.Kapcsolódó cikkek