A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  2. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  3. Erős ügyfélszolgálat.
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Beszéljük az Ön nyelvét
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Adja el saját túráit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Ponta Delgada (PDL)

Csatlakozzon a Victoria Falls-i nyaralásra
Repülőtér · Zambezi · BBZ
Apr 14, 2016 2 min
Bővebben ..

Kombinált szállítás az Azori-szigetekre

Az Azori-szigetek a Föld egyik legszebb, érintetlen természetű helye. Egy rendeltetési hely, ahol nem fog tömeg turistákat találni!

Az Azori-szigetek körüli utazásra a legjobb idő a július és augusztus nyári hónapjai, amikor esik a legkevesebb, tehát foglaljon most jegyeket, és takarítson meg néhány ezer koronát!

Az azori-szigeteket a vulkáni tevékenység hozta létre. A Pico legfiatalabb szigetét, az utolsó szigetet, amely az óceán fölé emelkedett, szintén Portugália legmagasabb hegyének - Alto de Piconak - uralkodó dominanciája kapta. A tengerszint feletti magasság 2351 m-re fekszik, de csúcsát ritkán láthatja, mivel gyakran felhőkben rejtőzik. Ha mászsz a csúcstalálkozón, akkor jutalmat kapsz mind az öt központi szigetre nézve!

Vegyünk egy pillanatra a bálnavadászat-múzeumba, ahol megnézhetjük a kikötőben vágott fogott spermabálnák, bálnaolaj-feldolgozó gépek, halliszt és hús fényképeit. És természetesen bálnavadászokat is láthat.

A Sao Miguel legnagyobb szigeten láthatja az egyetemet és a Nossa Senhora da Esperanca gyönyörű zarándoki kolostorát, Jézus szoborával.

A vulkáni hatásoknak köszönhetően a városok és falvak romantikus építészettel egyedi helyekké váltak.

A szigetek szimbóluma a kék hortenzia, a helyiek sövényként szolgálnak, amely elválasztja a szőlőket és a mezőket a legelőktől.

A szigeteken olyan lélegzetelállító vulkáni tavak is dominálnak, mint például a Lagoas das Furnas, amely a szigeten található, híres termálforrásairól és meleg forrásairól, amelyeket a helyiek használnak olyan ételek készítéséhez, amelyek akkor sajátos ízűek, és amelyet a Terras de lava bor kortyolgat.

Élvezze a soha nem látott magas növényeket a fa sikátorokban, ahol a hibiszkusz, a karácsonyi rózsa vagy azáleák hatalmas arányokra nőnek.

A Terceria szintén fontos sziget itt, ahol gyönyörű épületeket találhat a gyarmatosítás idején. A bikaviadal itt általában minden hétvégén zajlik, tehát gyere ide, ha beismeri ezt az adrenalin-ünnepet, amely a Pamplonával ellentétben sokkal mérsékelt és nem okoz súlyos vagy akár halálos sérüléseket.

A több ezer roncsban gazdag tengerfenék évente több százezer búvárt vonz, akik számára ez a víz alatti gazdagság paradicsom.

Az Azori-szigeteken uralkodó nyugalom beágyazódik a memóriába, és gyakran visszavonzza Önt, ahol könnyen elfelejtheti aggodalmait a valóságtól távol.

9 Azori-szigetek - Flores, Corvo, Terceira, Pico, Sao Jorge, Graciosa, Faial, Sao Miguel és Santa Maria vad természetével továbbra is az ország kevésbé látogatott helyei.

A szigetek között légi úton is utazhat, de vannak olyan kompok, amelyek közeli távolságokon élvezhetik az atlanti nyaralását, ha még nem utazott ezzel a szállítóeszközzel.

rendelje meg az Azori-szigeteket most, és takarítson meg jelentős összeget!

Nyaralás, ahol úgy fogja érezni magát, mint a paradicsomban! Találja meg velünk a legolcsóbb Ponta Delgada repülőjegyeket!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória