A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  2. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  3. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 Adja el saját túráit
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Kényelmes keresés
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Készítse el útiterveit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Oslo (OSL)

Kiránduljon Norvégiába. Nem fogja megbánni!

A Norvég Királyság Skandinávia északnyugati részén található. Norvégia nem tagja az Európai Uniónak. Öt millió ember él itt, ebből körülbelül egy millió Osloban él.

A norvégiai légi utazást a Scandinavian Airlines (SAS) és a Norwegian Air Shuttle biztosítja. Oslo-nak két repülőtere van, és a legtöbb norvégiai városnak van légi útja. Bármikor mehet nyaralni Norvégiában. Télen jelentősen alacsony hőmérséklet van.

Hová kell menni Norvégiában? Kultúra és városnézés Osloban, Bergenben és Trondheimben. Szeretne túrázást élvezni? Ezután látogasson el az egyik nemzeti parkba és a hegyekbe, ahol kiváló lehetőségeket kínál kempingezésre. A halászok is élvezhetik. A folyók tele vannak halakkal. A norvégiai tengerekben vagy tavakban folytatott halászati kirándulások a halászok körében ismertek.

A leglátogatottabb műemlékek a Kon-tiki Múzeum, a Nansen Múzeum a Frammal, a Viking Ship Museum és esetleg a Munch Múzeum és a Nemzeti Galéria. Meglátogathatja a Királyi Palotát, a Parlamentet, a Városháza vagy a Vigeland Parkot is. Bergenben érdemes megnézni a Bryggen hanzai kikötőt és az egykori királyi várot. A gótikus katedrális nagyon népszerű Trondheimben, ahol a királyok koronázása továbbra is folyamatban van, és Szent Olaf maradványai. Igényesebb utazók számára a Geirangerfjord, a Trolls és a Jotunheimen hegység található, Skandinávia legmagasabb pontjaival. Meglátogathatja a messze északra található Lofoten-szigetcsoportot vagy Európa legészakibb köpenyét, a Nordkapp-ot is.

Norvégia nem különösebben gazdag műemlékekkel. Mégis mindenki a sajátba kerül. Különösen a túrázók meglátogathatják olyan helyeket, mint a Hardangervidda fennsík, a Rondane és a Dovrefjell hegyek vagy a Svartissen-gleccser. A Rago és az Øvre Pasvik Nemzeti Parkok viszonylag kevéssé ismertek. Tehát ne habozzon, és vásároljon.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória