A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  2. Biztonságosan hazaviszünk.
  3. Útközben gondoskodhatunk rólad.
 Készítse el útiterveit
 Adja el saját túráit
 Kényelmes keresés
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Rockford (CHI)

Búvárkodás Xel Ha-ban
Hol snorkelni és merülni? Határozottan a Xel-HA-ban!
Közép-Amerika és a Karib-térség · Mexikó
Jan 24, 2020 2 min
Bővebben ..

Kilométernyi szabadság a 66-os úton

Hogyan lehet legalább homályos képet alkotni a legendás amerikai útról, amelyet a lázadók vezetnek? Képzeljen el egy 200 kilométeres utat Prágából Brnóba. Képzeljen el egy teljesen üres D1-et oszlopok és sebességkorlátozások nélkül. Lépj rá, és húszszer futtasd az agyadban. Körülbelül a 4000 kilométer hosszú 66. út indulhat, kivéve, hogy Amerikán halad át, nyolc államra, számos indián rezervátumra és három időzónára terjed ki.

A 66-os út a kaliforniai Santa Monicában kezdődik és a Chicagói Grant Parkban érkezik, a szökőkút közelében, amelyet a Married of Committions-től ismerünk. Kaliforniai, Arizonai, Új-Mexikó, Texas, Kansas, Missouri, Oklahoma és Illinois államokban vezet. Az 1920-as években hozták létre, és hosszú ideje fontos artériaként szolgált. Idővel azonban az újonnan épített, modernabb államközi autópálya-hálózat átvette a helyét, és 1985-ben hivatalosan eltávolították az amerikai autópálya-térképről.

Rockford - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - Frank van den Bergh | istockphoto.com
Flymeto - miroslav_1 | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Észak-Amerika?
  1. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  2. Erős ügyfélszolgálat.
  3. Biztonságosan hazaviszünk.
 Adja el saját túráit Beszéljük az Ön nyelvét Kényelmes keresés

A nosztalgia nem zsákutca

Rendben lehet törölni egy ilyen történelem darabot? Az amerikaiak nem gondolják. Ugyanebben az évben történelmi emlékművé nyilvánították, és azóta a motorosok, a rajongók és a történészek ismét megpiszkították és megcsempézték. Megőrzik az elhagyott kávézók és szállodák, a történelmi táblák, a közúti jelzőtáblák és a régi reklámtáblák védelmét, hogy a következő generációk számára megőrizzék a Route 66 szabad szellemét. Például 1999-ben Clinton elnök aláírta a természetvédelmi törvényt 66, amely támogatások útján támogatta az útvonal történelmi elemeinek helyreállítását.

Keressen, menekülj, keress új magokat

Steinbeck “A szőlő-harag” című regényében a Route 66 új kezdetét jelképezi a végtelen járművezetékeknek, amelyek gazdasági válság idején új munkahelyet és otthont keresnek. “A hatvanhat az emberek útja a futáshoz - a menekültek útja a porból és az eltűnő földből, a traktorok mennydörgéséig és az eltűnő vagyonig”

Rockford - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - Kilométernyi szabadság a 66-os úton
Flymeto - Kilométernyi szabadság a 66-os úton
Flymeto - Kilométernyi szabadság a 66-os úton
Flymeto - franck reporter | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Észak-Amerika?
  1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  2. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  3. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 Kényelmes keresés Adja el saját túráit Készítse el útiterveit
harkeroo, franck riporter, shaunl | istockphoto.com

Vedd meg rúgásaikat a 66-os úton

És más hősök menekültek tőle, hogy új korszakot hozzon létre. Az 1950-es években Nabokov Humbert vele együtt volt Lolitával. Az 1960-as években, Kerouac modellje mentén, a verdekezõk a valóságtól menekülve találták fel metamfetamin kirándulásaikat a saját fejükre. Az 1970-es években az út tele volt a hatalmas Harley Davidson motorkerékpárok szerelmeseivel, amelyeket a Carefree Ride ihlette. Végül is ez a varázslat soha nem szűnt meg. A lovaglásban meditáció van - hagyja, hogy elviszi magát a forró aszfalt, benzin és széles láthatár illata, amely miatt semmi nem rohan.

Egy út, amely szó szerint a kerekek alatt énekel

Játsszon Bobby Troup azonos nevű himnuszával, a Route 66-val, amelyet több mint 100 művész rögzített, köztük a Rolling Stones és a Chuck Berry. Ha nincs autórádiója - ne törődj vele, az út egyedül játszik. New Mexico egyik szakaszában egy több méteres sáv található, a jobb széle mentén különböző mélységű és távolságú barázdákkal. Ha megfelelő sebességgel, 72 km / h-rel halad, a kerekek felszíne elnyeri az Amerika szépsége hangját az úton. Ha gyorsabban megy, a zene hamisnak hangzik - azok, akiknek zenei füle van, motiválhatnák őket a sebesség megtartására.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória