A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Biztonságosan hazaviszünk.
  2. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  3. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 Adja el saját túráit
 Készítse el útiterveit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Ossza meg ajánlatait barátaival
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Katowice (KTW)

Katowice

A katowicei nemzetközi repülőtér Pyrzowice községben található, körülbelül 30 km-re északra Katowicétől. Ez Lengyelország harmadik legforgalmasabb repülőtere, és főként olcsó légitársaságokat üzemeltet.

A repülőtérnek két utasterminálja van, A és B jelöléssel, valamint egy rakományterminál. Futópályája 2800 méter hosszú és 60 méter széles, így hatalmas Boeing 747 vagy Boeing 777 repülőgépek képesek leszállni Katowicében.

A Ryanair és a Wizzair a legnagyobb jelenléttel rendelkezik a Katowice repülőtéren, amelyek együttesen közel 30 útvonalat üzemeltetnek Európa minden országába. A B terminálon a lengyel LOT, az euroLOT és a német Lufthansa is működik.

A Katowice központi pályaudvarról a repülőtérre óránként közlekedő buszok, ami valószínűleg a legolcsóbb lehetőség. Az út kb. 50 percig tart. A tiszta repülőtéren egyszerűnek kell lennie az éjszakának - az üzletek állandóan nyitva tartanak, az utasok pedig háttámlákkal rendelkezhetnek.

Az A terminálon Onlinecar autóbérlés, Budget Rent a Car, Silvercar, GTL, Awos és Jolcar is található. Ezen felül a B terminál a GT MWM CARS bérleti díjat tartalmazza.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória