A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  2. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  3. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
 Adja el saját túráit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Készítse el útiterveit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(Karibik)

Az idei karibi vakáció!

A Karib-térség nagyobb és kisebb szigetekből áll, gyönyörű, érintetlen természetben. A Turks- és Caicos-szigetek egyik legvarázslatosabb helye a Grace Bay Beach, amelyet jogosan hívnak a Karib gyöngyszemének.

A turizmus nagy része Providenciales szigetére koncentrálódik, ahol luxusszállodák és 18 lyukú golfpályák találhatóak.

A sziget északnyugati partját a Grace Bay Beach csodálatos tengerpartja borítja,puha, fehér homokkal és kristálytiszta tengerrel.

Ezenkívül az egész Grace-öböl mentén korallzátonyokat láthatunk, amelyek fokozzák a környezet szépségét. Ezt a helyet különösen a kikapcsolódásra vágyók, a tengerparti sportolók, és a lelkes búvárok kedvelik. A strand közelében számos búvárközpont található, ahol tapasztalt oktató irányítása alatt búvár tanfolyamon vehet részt.

Vigye kedvesét egzotikus nyaralásra a Karib-térségbe, pihenjen együtt a világ egyik legszebb strandján. A Providenciales és az Észak-Caicos-szigetek remek helyek például egy nászútra. A Providenciales-on található a Karib-térség legnagyobb víziparkja, így népszerű úticél lehet gyerekes családok számára. Értékelni fogják a fokozatosan mélyülő tengert azok, akik pici babával érkeznek ide. Élvezze az egzotikát, és kényeztesse magát a tengerparton a ragyogó nap sugarai alatt!

csak tőlünk vásárolhat repülőjegyet ilyen verhetetlen áron! Vegye igénybe ezt az egyedülálló ajánlatot és foglalja le még ma helyét a repülőgépen!

Még nem döntött az idei nyaralásról? Rendszeresen nézze meg bejegyzéseinket, és válasszon a remek tippek közül, melyeket a tökéletes külföldi nyaraláshoz ajánlunk! Egzotika, műemlékek, turizmus - mindenki megtalálja pontosan azt, amit keres!

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória