A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  2. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  3. Útközben gondoskodhatunk rólad.
 Kényelmes keresés
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Adja el saját túráit
 Beszéljük az Ön nyelvét
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Krakow (KRK)

Karácsonyi vásárok külföldön

Lengyelország emellett kitűnően díszíti az adventi időt, a krakkói és a Wieliczka karácsonyi vásár egyedülálló időt kínál szokatlan karácsonyi ajándékok vásárlásához ezekben a gyönyörű lengyel városokban. A lengyel specialitásokon kívül a híres Crèche Crèche-t is láthatja.

De elutazhat Európa távolabbi részeire is, ahol az adventi piacok kissé egzotikusak illatúak, mint például a spanyol városok, Madrid és Toledo az adventi időben, gazdag karácsonyi légkörrel, betlehemmel és művészeti kincsekkel rendelkező városok híres történelmével.

Menj tökéletes hétvégére Hollandiába - Amszterdamba. Egy város, amely mindenkit örülni fog ebben a varázslatos karácsonykorban, életkortól függetlenül.

A Benelux államokban is az Advent a maga módját ünnepli

A történelmi városok szűk utcáin Luxemburg, Valkenburg, Brüsszel, Brugge, Amszterdam, izzó tér

sok fény, a karácsonyi sütemények illata, a hagyományos művészeti termékek, a szokatlan ajándékokkal teli gyönyörű karácsonyi piacok, a karácsonyi hangulat mindenütt látható!

Szeretne ajándékokat vásárolni egy ezer éves történelemmel rendelkező városban?

Karácsonyi Róma

Töltsön el egy adventi Rómában, hogy belemerüljön a lélekbe

A város ünnepi hangulatához a híres karácsonyi vásár a Piazza Navonán kínálja az ugyanolyan híres Pandorro-t vagy Torrone-t, és az igazi karácsonyi hangulat megtalálható a Szent Bazilika-bazilikában. Petra.

Adventi hétvége Milánóban

Milánó a templomok városa, de a Castello Sforzesco ragyogó karácsonyi piacain is megtalálható, ahol megtalálhatja a metropolisz kincseit és a szokatlan karácsonyi kézműves piacokat.

Keleti Advent, amit meg kell tapasztalnia!

Karácsony előtti Isztambulban

Az adventi idő Isztambulban, ahol az adventi piacok hagyományos karácsonyi vásárlásokat kínálnak, amelyeket a távol-keleti egzotizmus élvezetesebbé tesz.

Élvezze a hektikus karácsony előtti időszakot, nyugodt légkörben, gyakran a sok tündérmese, sok fényben ragyogó karácsonyi piacok kellemesen beállítják karácsonykor. Jelenleg csak az egész világra lehet jegyet vásárolni, verhetetlen áron!

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória