Ha Kanada a következő nyaralási célpontja, akkor jó helyen jár. Ezen az oldalon megtalálja az összes szükséges információt, amelyet tudnia kell a jegy vásárlásához.

Mielőtt jegyet vásárolna

Mielőtt még Kandyba induló járatokat vásárolna, javasoljuk, hogy olvassa el cikkünket a kanadai időjárásról, és határozza meg látogatásának célját. Ebben a cikkünk a kanadai érdekes helyekről is segíthet. Tudni, mit kell csomagolni és hogyan kell öltözni, ha meglátogatjuk az egyes helyeket, nemzeti parkokat és műemlékeket.

Ügyeljen arra, hogy ne feledkezzen meg az ETA berendezésekről sem.

Ősz

Élvezheti a nyugodt és gyakran napos időt

április

Az olvadó hó sárgá válik, és az utazás nehezebbé válik

Csináld Kanadyt

Lety z Prahy do Kanady od 11 000 Kč

Toronto

Ceny letenek od 11 000 Kč

Mennyibe kerül egy kanadai jegy

Jegyárak Torontóba

A grafikon leírja Torontóba talált jegyek minimális árait és azok hetek szerinti alakulását. A grafikonon szereplő további adatok az átlagos nappali és éjszakai hőmérsékletet, valamint a teljes csapadékmennyiséget mutatják, ha rendelkezésre állnak adatok. Kattintson a grafikon egyes oszlopaira a részletesebb aktuális adatok a keresőmotorból megszerzéséhez.

A legolcsóbb oda-vissza járat Budapestről és Toronto között, HUF-ban

A legolcsóbb oda-vissza járat Bécs és Toronto között, HUF-ban

Mikor kell jegyet vásárolni Kanadába

Általában a legjobb, ha jegyeket néhány hónappal korábban vásárol. Ha időben rugalmas vagy, akkor a legjobb, ha az úgynevezett őrző kutyát használja a weboldalunkon. Ön beállítja a megadott kritériumokat, és a megadott áron a legjobb árakat tartalmazó ajánlatokat a megadott e-mail címre küldjük el.

Legjobb nap Kanadába repülni

Általánosságban elmondható, hogy ha egyedül utazik, akkor jobb, ha a hét közepén repül, mert a hétvégén és környékén a jegyek drágábbak. Ezért a legjobb, ha kedden-kedden indulási időpontokkal keresünk jegyeket. A rendeltetési hely heteinek számát az Ön belátása szerint hagyjuk.

GYIK a kanadai jegyek vásárlásához

Fel kell szereznem az ETA-t, mielőtt elutaznék Kanadába?

Igen, online regisztráció szükséges, enélkül pedig nem engedik be a repülőgép fedélzetére.

Milyen légitársaságok repülnek Kanadába?

Mivel nem közvetlenül Kanadába repül, sok légitársaság repül oda. Például Varsóból a LOT-tal, Lufthansával Frankfurton és Münchenen keresztül, Brüsszelből és Bécsből az Air Kanadával. Csak rajtad múlik, hogy melyik kapcsolatot választod.

Mennyi ideig tart egy kanadai repülés?

Prágából Kanadába nincs közvetlen járat, így a repülés hossza az áthaladások számától és a megálló hosszától függ. Az alábbiakban kínáljuk a távolságot kilométerben és a városok közötti nettó repülési hosszat.

FeladóKamTávolság km Repülési idő
PrágaMontreal62197 óra 48 perc
PrágaToronto67038 óra 23 perc
PrágaVancouver827810h 14min
PrágaCalgary 77699h 38min
PrahaOttawa63467 óra 57 perc
PrágaQuebec59857 óra 32 perc

Hol lehet jegyet venni Kanadába?

Ha úgy dönt, hogy jegyet vesz Kanadába, megteheti itt a weboldalunkon. Ha bármilyen kérdése van a vásárlással kapcsolatban, ne habozzon, írjon nekünk online csevegési vagy e-mail címünkre. Telefonon is kapcsolatba léphet velünk a címen.

Miért vásároljon nálunk jegyet?

  1. Biztonságosan hazaviszünk.

  2. A legolcsóbb vásárlás garanciája.

  3. A legolcsóbb jegyfejlesztő.

Mit kell tenni a leszállás után Kanadában

Ha minden szükséges dolgot elintéz a repülőtéren, például útlevél-ellenőrzést, pénzváltást, kirándulást a szállásra stb., Feltétlenül olvassa el cikkünket a kanadai érdekes helyekről, hogy megtudja, mit szeretne feltétlenül látni és meglátogatni a kanadai leszállás után. Kanada gyönyörű természetével minden látogatót biztosan elvarázsol.

Miért érdemes Kanadába menni

Kanada egyike azoknak az országoknak, amelyek megfelelő okokból vonzzák az összes megfelelő embert. Ha friss levegőn szeretne nyaralni, és élvezné az életet a természetben, akkor ezen a bolygón valóban nincs jobb célpont. A jégkorong szerelmesei is jól érzik magukat, amikor ellátogatnak az NHL-be.

Népszerű járatkombinációk Kanadába

TIPP

Jelenlegi jegyárak egész ország számára, próbálja meg a linkre kattintani a járatok Budapestről Kanadába az összes elérhető repülőtérre vagy járatok Bécs Kanadába az összes elérhető repülőtérre.

Mit kell tudni ezután Kanadáról

Már van Kanadába jegyed? Olvassa el a Kanadáról útmutatót.

Nyissa meg a varázslót

Legjobb jegyek Kanadába