A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  2. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  3. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Kényelmes keresés
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Készítse el útiterveit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(NSI)

Kamerun - Afrika varázsa

Szeretne kalandot indulni? Kiváló választás a Kamerun. Hegyek, trópusi dzsungel, érintetlen strandok és gorillák egy helyen várnak rád.

Kamerun egy ellentéttel teli ország

Várakozással tekint a gorillák, csimpánzok találkozására, az égen élénk színű madarak láthatók. Ismerkedhet meg a Pygmies törzsével is. Utazása a Doualaba érkezésével kezdődik, ahol találkozik a kameruni tisztviselőkkel, ezért rendben kell lennie az összes dokumentumnak, beleértve az útleveleket és a vízumokat is. Ne felejtsd el oltani a sárga láz ellen.

A csekk átadása után elmehet Melongba, ahol megnézheti a virágoskertek és a gyümölcsültetvények szépségét. Útközben megtalálja a híres Ekom vízeséseket, ahol Tarzánt forgatták. Érdekes a Twin Lakes krátertavak.

A következő rendeltetési helyed Bamenda lehet, a hegyi tavak és vízesések kiindulópontja. A közelben található Bafut, ahol meglátogathatja az ország legrégebbi királyi palotáját. Az egyik királyi feleség lesz az idegenvezetõ. Bafut a Tikar törzs központja. A gorillákat az erdőbe mászhatod, ahol megnézheted őket. Az utak mögöttük nem könnyű. Szüksége van egy útmutatóval, aki nyomon követi a gorillákat, és számíthat a hegyek tetejére történő mászásra.

Inkább az óceánra és a tengerpartra nyújt kilátást? Majd induljon a Kribi felé, amely a Loba folyón fekszik. A folyón a pipírók között indulhat. A Lobe-vízesés, amely 20 méter magasságból közvetlenül az Atlanti-óceánba esik, izgalommal bír.

Kamerun fővárosa Yaounde, ahol található az Elnöki Palota. Kóstolhatja meg a sört is, amely felfrissíti Önt a forró melegben. Tetszik kaland? Haladjon a hegyek felé Kamerun nyugati részén, ahol 367 km-es körgyűrűvel rendelkezik. Ideje elképesztő kalandot szerezni.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória