A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  2. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  3. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Kényelmes keresés
 Adja el saját túráit
 Készítse el útiterveit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Bangkok (BKK)

Hová menjünk búvárkodni?

Sok ember és család aktív nyaralást keres, ahol lehet búvárkodni. Itt elolvashatja a víz alatti világ legvonzóbb helyeit. Az egyik lehetőség Bali vagy az apró Vanuatu szigetállam.

Thaiföld

Tökéletesen megközelíthető és népszerű célpont, ahol a búvárok megtalálják a búvár paradicsomot. A leglátogatottabb a Koh Tao-sziget, ahol lehetőség van a cápákkal való találkozásra. A turisták beáramlása miatt ez a terület sajnos eléggé sérült. Kipróbálhatja a búvárkodást a Similan-szigeteken.

Mexikó

Mexikóban a Cozumel-sziget a legnépszerűbb búvárhely. Gyönyörű sziklák és tiszta víz veszi körül. Víz alatti 200 méter távolságra is elláthat. San Miguel-ben viszonylag alacsony árért található szállás, ahol számos búvárbolt is található. Itt barlangrendszerekbenis búvárkodhat.

Hawaii

A búvárok számára Hawaii valódi paradicsom. A felszín alatt a búvárok különféle vulkanikus eredetű formációkat találnak. Láthat teknősöket, kis korall cápákat vagy tengeri sünöket is.

Ausztrália

A Nagy Víz Zátony - kétezer kilométernyi korall és egzotikus állatok. A több száz éves sziklák szó szerint elvarázsolják Önt, így örömmel fog visszatérni ide. Ezerötszáz halfaj, több száz korallfaj, a hét fajtájú tengeri teknősből hat, tucatnyi cápa- és rája faj, és mindenekelőtt egy óriásbálna, amelyet saját szemével is láthat, miközben felfedezi a víz alatti világot.

Kuba

Kubában búvárkodhat a tengerben vagy felfedezheti a víz alatti barlangrendszereket. Érdemes meglátogatni a Pigs Bay-barlangokat, a Playa Santa Lucia-t, a Varadero-t, a Maria da Gorda-öbölét. Láthat itt cápákat, barakudákat és rájákat is.

Búvárkodjon a víz alatti világba ott, ahol csak akar. Olcsó jegyeinkkel már ma utazhat.

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Kategória