A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  2. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  3. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Készítse el útiterveit
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Kényelmes keresés
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Varna (VAR)

Kam do delfinária? Ne Varny!

Bulgária harmadik legnagyobb városa Várna, és annyira népszerű, hogy ne felejtse el meglátogatni.

A sok olyan érdekes és példátlan látványosság formájában, amelyeket alig talál meg egy másik bolgár üdülőhelyen, itt egy nagyszerű családi vakációra vagy egy baráti társasággal való városnézésre vár. Várna nem engedi unatkozni, ha egy pillanatra vágyik a pihenésre, a tiszta tenger gyönyörű tengerpartján rengeteg hely található a kikapcsolódáshoz. Ha a nyári ünnepi időszakon kívül indul, élvezheti a csillogó tengert a tengerparton.

Máshol, mint Várnában, igazán jó tapasztalatok lesznek, szórakoztatóak és megismerkedhetnek lakói életével.

Látogasson el az Primorya Park állatkertjére, a Tengerészeti Múzeumra és a színes víz alatti állatokkal teli Fekete-tengeri akváriumra.

Készítse elő gyermekeit egy olyan meglepetéssel, amelyet mosolyogva emlékeznek évekig. Egész napot akarnak eltölteni a delfináriumban! A bolgár Várna a legjobb választás családok és kíváncsi rajongók számára.

Ugyancsak a Várna központja és a festői utcák, amelyeken át kell menni, fákkal vannak bélelt és kellemes árnyékot kínálnak a nyári hónapokban.

Menjen a központba sötétedés előtt, ne hagyja ki a Metropolitan Simeon téren található megvilágított Nagyboldogasszony-katedrális pompáját, amely este szó szerint mesés.

Kiránduljon Aladzba vagy geológiailag érdekes Pobiti kamniba.

Bulgária nem volt érdekes az Ön számára? Amikor meglátogatja ezt az üdülőhelyet, meggondolja magát, és a jegyek erre a rendeltetési helyre egyedi áron kétszer örömére fognak kelni, tehát ne habozzon, most foglaljon repülőgépbe helyet, és sok pénzt takarítson meg!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória