A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  2. Erős ügyfélszolgálat.
  3. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
 Kényelmes keresés
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Adja el saját túráit
 Beszéljük az Ön nyelvét
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(ZTH)

Kaland-ünnepek Zakynthos-ban, tudod mit látogatni?

Zakynthos - azúrkék tenger, fehér strand, rejtély által körülvett barlangok, búvárkodás hatalmas kártyával és így tovább. Töltsön el egy csodálatos nyaralást Zakynthos-n. Tudja, mit kell itt meglátogatni?

Xigia Természetes Gyógyfürdő

A kénnek köszönhetően távolról érezheti a Xigia természetes kénfürdőit. A sziget északi részén fekszik, kavicsos stranddal, a víz hőmérséklete nem szabályozott, és a víz hőmérséklete 18 Celsius fok körül van.

Csodálatos kilátás Bochali-ra

Bochali falu a velencei erőd romjai alatt fekszik. Egyedülálló helyének köszönhetően csodálatos kilátás nyílik a fővárosra, Zantera, az egész öbölre. Van egy természetes színház, egy tengeri múzeum és az Agios Georgios Filikon templom.

Strofády úszó szigetek

A Stamphans és az Árpya két szigete 10 m tengerszint feletti magasságban van. és úgy néz ki, mintha a tengerben úsznának. Nem messze van a Földközi-tenger legmélyebb árokja - az Inous Depresszió, mely 4,5 km mély. A tetőn több ezer madár lakik, és tucatnyi lakos él itt. Látnivalók közül meglátogathatja a Szent erődített bizánci kolostorot. Dionysius.

Hatalmas Marathonisi kártyák otthona

A Zakynthos szigetének délkeleti részén fekszik a Marathonisi sziget, amely az óriás teknős népszerű helyszíne. Minden évben jönnek a tengerparthoz, Laganas közelében, hogy tojást tojjanak. A keltetés során szigorú intézkedések vannak a lehető legtöbb kölyök megmentésére. A strandok egyes helyei bezártak, a tömegközlekedés és a mesterséges világítás korlátozott. Zakynthos az egyik olyan hely a földön, ahol úszni lehet ezekkel az óriásokkal.

Kék barlangok

Gyönyörű hely, ahonnan nem akar visszatérni. Ezek a kék barlangok, a bizarr alakú mészkő sziklák, amelyek a kék árnyékban ragyognak a fény játékának köszönhetően. Ág kikötőjéből. A Nikólaos Volimónból vagy a Cape Skinári világítótoronyból csónakkal lehet felfedezni ezt a szépséget. Bejuthat a barlangba. Téli kirándulásra indul reggel, amikor mögötte süt a nap.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória