A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  2. Erős ügyfélszolgálat.
  3. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
 Kényelmes keresés
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Beszéljük az Ön nyelvét
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(Európa)

Jön a síszezon, próbáld meg idén!

Bansko egy hegyi város, amely a Pirin-hegységben fekszik. Kevesen tudják ezt az üdülőhelyet, és csak kevesen ellenzik azt. Télen és nyáron jöhet ide, és mindig bolgár városa van. A folyamatosan megjelenő felvonók és a minőségi sípályák bizonyítják, hogy egyre népszerűbbek.

A kerékpáros turizmus szerelmesei, a legmagasabb bolgár hegyi Rila és a mészkő Pirin rengeteg helyet kínálnak kétkerekű motorosokhoz. De ha inkább a túrázást szereti, élvezze a túrákat a magas hegyekbe, tekintse meg az ortodox kolostorokat, és ne felejtse el kóstolni a kiváló helyi borokat.

Bansko a téli üdülőhelyek szempontjából sikeresen “elnyomja” a szlovákokat és az ukránokat. Ha a hóviszonyok megengedik, 70 km hosszú pálya áll rendelkezésre, a leghosszabb 16 km hosszú, és a kabinállomás alján, Bansko faluban végződik. A legmagasabb pont 2600 méter tengerszint feletti magasságban helyezkedik el, a legalacsonyabb 925 méter tengerszint feletti magasságban helyezkedik el, és a tengerszint feletti magasság több, mint egy csodálatos 1600 méter.

A síelés itt hasonló az alpesi síeléshez, kivéve az egyetlen hókonzisztenciát, amely az éghajlati viszonyok miatt kissé eltér. A hó szárazabb, és a síporok kezelése észrevehetően könnyebb.

A síelés mellett szenvedélye mellett élvezze a felejthetetlen légkört, amely az egész Bansko-ban uralkodik. Kényeztesse magát néhány étteremben és kiváló šopské salátát, amely eredendően tartozik ehhez az országhoz.

Az idei síelés nagyszerű tippe mellett, Bulgária számára verhetetlen áron is lehet jegyet! Élvezze a téli vakációt egész napos síeléssel. Foglaljon jegyet baráti társaságra és az egész családra egyedülálló árakon ma, és sok pénzt takaríthat meg!Címkék

nincs címke

Kategória