A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  2. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  3. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Készítse el útiterveit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Adja el saját túráit
 Beszéljük az Ön nyelvét
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Denver (DEN)

Januárban repülj a sí Mekkába

Az ezüstbányák városa, manapság inkább a síelők mekaja. A Colorado Sziklás-hegység keleti lejtőin 15 kilométerre négy terület található: Aspen Mountain, Aspen Highlands, Snowmass és Buttermilk. Együtt csodálatos 341 útvonalat kínálnak több mint 2000 hektár sí- és snowboard-terepen.

Az Aspen, a leghíresebb síközpont, valamint három másik terület hihetetlen 7,62 méter átlagos hómélységgel büszkélkedhet, és a finom fehér por önmagában is magától értetődik.

Sífelszerelés bérelhető a helyszínen.

Az Aspen hegyi szélsőséges lejtők mindenki számára megtalálhatók, akik szeretik a szélsőséges lesiklást. Egyetlen utat sem minősítenek itt ilyen egyszerűnek. Az útvonalak nagyobbik része nehéz, a többi meredek lejtők.

A helyi kedvelt hely az Aspen Highlands. A síszakértők fekete lejtőket találnak, amelyek felülről a városba vezetnek.

Íz egy központ kezdőknek és kisgyermekeknek. Itt csak zöld és kék lejtőket talál.

A központ házigazda a világhírű ESPN Winter XGames. A csúcstalálkozó közelében található egy fából készült erőd, amely a parkosított ösvény és néhány enyhe dudor között helyezkedik el, a The Fort Frog játszótere.

A hómaszt és annak lejtőit a haladó síelők nagyra becsülik. A legnépszerűbb a Big Burn - egy kilométer széles lejtőn. A Powderhorn, Slot és Zugspritz fekete lejtők nagyon nehézek az igazi szakemberek számára.

Vigye magával a gyerekeket, izgatottak lesznek!

A gyermekek síterülete bájos. Az egyik erdei út végén egy háziasított szarvascsorda található. Egy másik út vezet át a fák mentén, ahol egy hóemberrel találkozol, aki hiteles hangok kíséretében megtörik a hódeszkát. Hóalagutak, ugrások, dudorok, erődök és őrült szlalom órákig szórakoztatják a gyerekeket.

A tinédzserek értékelni fogják a magasabb lejtőket, ahol rengeteg adrenalin és extrém kaland vár rájuk a Cirque Headwall-ban, amely hóval borított.

Foglalja le jegyét Aspen-ba ma, januárban. Itt megtalálja a legjobb feltételeket a síeléshez és a snowboardozáshoz. Vigye gyermekeit minden síelő paradicsomába! Vásároljon nekünk a legolcsóbb jegyeket, és sok pénzt takarítson meg!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória