A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Erős ügyfélszolgálat.
  2. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  3. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Kényelmes keresés
 Adja el saját túráit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Ljubljana (LJU)

Január, ideális idő a kikapcsolódásra a termálban

A gyakran fagyos fagyokkal teli téli hónapok szó szerint külföldre utaznak, és élvezze néhány tökéletes napot a gyógyfürdőben, ahol kellemesen meleg vizekben pihenhetnek.

Szlovénia 87 hőforrással merészen versenyezhet olyan hőerővel, mint Magyarország, Izland vagy Japán.

Maradjon valódi luxusban, és felejtse el a mindennapi valóságot, az új, négycsillagos, minőségi szolgáltatásokkal és wellness-hotelekkel szinte mindent megtesz Önnek, amire szüksége van egy pihentető nyaraláshoz. Jelenleg a Szlovén Köztársaságban széles termékajánlatot kínálnak, elsősorban a Čatež, Topolšica, Šmarješke Toplice, Olimia, Zrece, Dobrna, Radenci, Rogaska Slatina, Ptuj, Banovci, Lendava, Moravske Toplice vagy Rimske Toplice gyógyfürdővel.

A Terme Čatež gyógyfürdő Szlovénia legnagyobb és leglátogatottabb gyógyfürdője. Kínálhatnak wellness szolgáltatásokat, modern kezelési és megelőzési programokat, vízi attrakciókat, sportközpontot, animációs programokat és kerékpárutakot, amelyeket minden bizonnyal az aktívabb turisták használnak.

A festői, híres Rogaška Slatina gyógyfürdő Szlovéniában a legrégebbi, a magas magnéziumtartalmú helyi ásványvíz gyógyító hatása az ókor óta ismert. Kezeli az izom-csontrendszeri betegségeket, reuma, szív- és bőrbetegségeket stb. Használja ki a gyönyörű sétákhoz vezető sétányokat, miközben megcsodálja a történelmi gyógyházak, szállodák és nagy parkok építészetét.

Szlovéniában rengeteg gyógyfürdő található, a következő cikkben további tippeket adunk a termálfürdőknek, amelyekhez megy a hideg tél.

Légi utazás velünk Szlovéniába kedvező áron!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória