A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  2. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  3. Erős ügyfélszolgálat.
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Készítse el útiterveit
 Kényelmes keresés
 Beszéljük az Ön nyelvét
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(Európa)

Hogyan lehet megtakarítani a külföldi szállásoknál

Üdülést tervez és szeretne tudni, hogyan lehet megtakarítani a szálláson? Azt már említettük, hogyan lehet megtakarítani a repülőjegyeken, itt az ideje, hogy megtalálja a megfelelő szállást a felejthetetlen nyaralásához.

Foglalja le szállását online

Válassza ki a tartózkodás helyét, dátumát és hosszát, árszintjét és csillagbesorolását és a webportálok segítenek Önnek megtalálni az ideális szállást a luxus szállodáktól kezdve az olcsó szállókig.Az egyik legközkedveltebb a Booking illetve a Hostelbookers oldalak. A Hihostel-n nem hagyományos kategóriájú hosteleket találhat. Például a történelem szerelmesei az UNESCO világörökségi helyszínein találhatnak szállásokat, a természet szerelmesei pedig a világ nemzeti parkjaiban szállhatnak meg.

Kedvezményes portálok

A kedvezményes portálokon olcsó szállást vagy egész vakációt is találhat! Néhány kirándulást már transferrel is kínálnak. Használja ki az utazás kedvezményeket a tengerhez, a hegyekben, gyógyfürdőkbe és vidámparkokba. Az eredeti ár több mint felét megtakaríthatja, de az ajánlatok csak rövid ideig vásárolhatóak meg, ezért ne habozzon!

Roommates

Itt lehetősége van valami szokatlan megtapasztalására az utazása közben - mindenekelőtt új emberekkel találkozhat és közben pénzt is megtakaríthat. A Roommates portál valakinek az otthonában biztosít szállást. Találjon egy szobatársat! Rengeteg ajánlat található a világ minden tájáról.

Homeexchange

A szállodákban és más szálláshelyekben tartózkodás túlságosan unalmas? Lépjen be a házcsere webportáljára a házak vagy lakások kölcsönös cseréjéhez. Bár ez a fajta szállás nem túl elterjedt, kipróbálhatja! Mivel ez egy csere, nem fog pénzt fizetni a szállásért, így megengedheti magának, hogy egy jelentősen drágább világba utazzon.Címkék

nincs címke

Kategória