A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  2. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  3. Erős ügyfélszolgálat.
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Készítse el útiterveit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Kényelmes keresés
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(Európa)

Hogyan lehet megtakarítani az árfolyamokon, amikor vakációra megy?

Az átváltási árfolyam-különbségek 1 euróért gyakran akár több forinttal is eltérhetnek. Így nem elhanyagolható összeget spórolhat meg nyaralása során! Fontos, hogy a megfelelő pénzváltónál váltson, és csak a megfelelő módon fizessen a külföldi útja során.

Először győződjön meg arról, hogy az Ön bankja,aminek az ügyfele , milyen árfolyamot kínál. 1 euróért a különbség az egyes pénzügyi intézmények között 5-6 HUF is lehet. Ha egy utazási iroda szolgáltatásait használja, akik német utazási irodákat dolgoznak együtt, akkor inkább közvetlenül euróban fizessen, hisz gyakran előnyösebb, mint a magyar forint által fizetett nyaralás.

Ha kedvező árfolyamú hitelkártyájával rendelkezik,és azt használja, sokkal olcsóbb a fizetés, mint a valuták fizetésénél. Számítson rá, hogy külföldi ATM használatakor díjjakat számolhatnak fel. Ha bankja kedvezőtlen kamatot kínál, vegye fel a kapcsolatot a valuta bróker szolgáltatással. Vigyázzon arra, hogy milyen árfolyamon cserél magyar forintot, ez mindig kifizetődik, és jelentős pénzt takaríthat meg!

TANÁCS A KÜLFÖLDI BANKAUTOMATA PÉNZFELVÉTELE ELŐTT

Az egyik alap szabály, amikor külföldi ATM-ből vesz ki pénzt, hogy MINDIG az adott deviza árfolyamát válassza ki. Soha ne válassza a magyar forint árfolyamát, ha külföldi ATM-ből vesz fel pénzt!!! Mégpedig azért,mert rendkívül hátrányos az árfolyam (például 390,00 HUF 1 eurónál és így tovább). Ha betartja ezt a tanácsot, több ezer forintot takaríthat meg!Címkék

nincs címke

Kategória