Izland egyre nagyobb népszerűségre tesz szert az utazók körében. Régóta nem csak a tenger és a meleg felett repül. A mai utazók leginkább a rendeltetési hely eredetiségét és rengeteg olyan élményt fogják értékelni, amelyeket máshol nem lehet átélni. Tehát legyen az aurora borealis, az időjárás változékonysága vagy a gejzírek, nem lehet félrelépni. Pihenés és kaland várja Önt ezen a szigeten. Jegyek egész évben viszonylag jó áron vásárolhatók meg. Általában azonban ajánlott legalább három hónappal korábban vásárolni. Egy másik dolog, amit figyelembe kell venni, a poggyász. Nagy mennyiségű meleg ruházat biztosan nem fér el egy praktikus bőröndben, és erre Izlandon valóban szükség van.

Mielőtt jegyet vásárolna

Alaposan meg kell gondolni, különösen az évszakot és a poggyászt. Nyári szezon=drágább árak, de jobb időjárás. És általában poggyászra van szükség, és ezt vásárláskor szem előtt kell tartani. Ha olyan jegy érdekli, amely már tartalmazza a poggyászt, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. A mai vállalatok csak repülőjegyeket kínálnak.

464

Izlandon 464 engedélyezett repülőtér van.

Aurora Borealis

Csomagolj be egy extra pulóvert, és télen menj a szigetre

Angliába

Z Prahy na Island od 5000 Kč

Kefalík

Kefalík je největší letiště na Islandu

Mennyibe kerül egy jegy Izlandra

Izlandra a jegyek átlagosan fejenként 5000 CZK a visszatérő járatra. Szükség van a poggyász megvásárlására is, amelynek ára körülbelül 1200 CZK. A járatok közvetlenek.

A grafikon leírja Reykjavíkba talált jegyek minimális árait és azok alakulását hetekkel. A grafikon további adatai az átlagos nappali és éjszakai hőmérsékletet, ill teljes csapadékmennyiség, ha rendelkezésre állnak adatok. Az egyes oszlopokra kattintva ábrán részletesebb aktuális adatokat találhat a keresőtől.

A legolcsóbb oda-vissza járat Budapestről és Reykjavik között, HUF-ban

Mikor lehet jegyet venni Izlandra

A jegyek ára elsősorban a választott tarifától függ. Ideális a keresés legalább három hónappal a tervezett indulás előtt.

Legjobb nap az izlandi indulásra

Kiválaszthatja a napot az Ön igényei szerint. Akár a hét közepén, akár a hétvégén repül, a jegy ára nem változik jelentősen ..

GYIK az izlandi jegyek vásárlásához

Válaszokat keres a kérdéseire? Elkészítettük az Ön számára a leggyakoribbakat.

Milyen légitársaságok repülnek Izlandra?

Jelenleg több mint 20 légitársaság repül Izlandra. A CSA és a Wizz Air oda repül Prágából. Más európai városokat összekötő légitársaságok: Norvég, Vueling, EasyJet, Eurowings, Lufthansa, Finnair, British Airways, Air Baltic, Jet2, KLM

Mennyi ideig tart egy izlandi repülés?

Az izlandi repülés Prágából körülbelül 4 órát vesz igénybe. Pontosan 3:55 perc alatt érhet oda, és csak tíz perccel gyorsabban, vagy 3:45 perc alatt érhet vissza.

Hol lehet jegyet venni Izlandra?

Ha úgy dönt, hogy jegyet vásárol Izlandra, megteheti honlapunkon. Ha bármilyen kérdése van a vásárlással kapcsolatban, ne habozzon, írjon nekünk online csevegési vagy e-mail címünkre. Telefonon is felveheti velünk a kapcsolatot.

Mi a teendő Izlandon való leszállás után

A repülőtérről a főváros központjába többféleképpen lehet eljutni, de leginkább busszal. Az út a repülőtérről a központba egy órától másfél óráig tart, a közlekedés típusától és a megállók számától függően.

Tömegközlekedés - a buszok a legolcsóbbak, de vannak néhány hiányosságaik, valamint az a tény, hogy nem mindig közlekednek, és ezért előfordulhat, hogy nem éppen a repülés után utazik így. A második hátrány, hogy a jegyeket nem lehet előre megvásárolni, és előfordulhat, hogy a kimerült kapacitás miatt nem szállhat fel a buszra. A jegy ára alig 5 euró.

Magán buszok - A magáncégek természetesen drágábbak, de be- és kikapcsolásukat a járatokhoz igazítják, és Ön előre lefoglalhatja a helyét. A belépőjegyek ára személyenként 15 euró. Szintén felár ellenében a legtöbben közvetlen szállítási lehetőséget kínálnak a szállodába. Magánszállítók és taxik - ezek a lehetőségek a legdrágábbak, de a legkényelmesebbek. Ez csak egy adott ember preferenciáitól függ. Autót is bérelhet a repülőtéren.

Népszerű járatkombinációk Izlandra

TIPP

Jelenlegi jegyárak egész ország számára, próbálja meg a linkre kattintani a járatok Budapestről Izlandra az összes elérhető repülőtérre vagy járatok Bécs Izlandra az összes elérhető repülőtérre.

Mit kell tudni ezután Izlandról

Már van Izlandra jegyed? Olvassa el a Izlandról útmutatót.

Nyissa meg a varázslót

Legjobb jegyek Izlandra