A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Biztonságosan hazaviszünk.
  2. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  3. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
 Készítse el útiterveit
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Adja el saját túráit
 Kényelmes keresés
 Beszéljük az Ön nyelvét
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Reykjavik (KEF)

Izland - amikor a természet fest az égen

Hol tapasztalhatja meg a világ legszebb fényjátékát nyaralása alatt? Mindenképpen Izlandon, amely Európa második legnagyobb szigete. Minden nap sötétedés után a természet elkezdi festeni az eget. Van néhány művész, aki képes legyőzni. Irány a nyitott galéria, ahol a belépés ingyenes. A sorozat első helye mindig garantált. Repüljön Izlandra néhány napra, de akár egy hónapra is.

Mikor kell Izlandra menni

Az izlandi tél nem olyan drámai. Ott hidegebb van. Elég élvezheti a havazást, de a Golf-áramlat hatásának köszönhetően itt melegebb van, mint várná. A hó általában körülbelül egy hétig tart, majd újra elolvad. És ha a tél elbújik a kabátja alatt, Izland számos lehetőséget kínál a kellemes felmelegedésre a forró forrásoknak és a gejzíreknek köszönhetően, amelyek néha akár több méteres magasságig is fröccsennek. Az év legmelegebb hónapja július, a napi hőmérséklet átlagosan 9-14 Celsius fok. Augusztus csak kissé hidegebb (hőmérséklet 8 - 13 fok). Ha a lehető legtöbb fényt szeretné élvezni, válassza a júniust az utazáshoz, ami jellemző a soha véget nem érő napjára (a fény a nap 24 órájában itt van).

Flymeto - Izland - amikor a természet fest az égen

Az Aurora borealis megfigyelésére a legjobb idő augusztus végétől április közepéig. A sötétség elengedhetetlen az aurora borealis megfigyeléséhez. Ez az időkeret a leghosszabb idő Izlandon ebben az időben.

A helyi emberek

Az időnek nincs szerepe a helyi emberek életében. Barátságosak és szívesen segítenek. Hagyja magát megfertőzni ezzel a hangulattal, amely hosszú ideig feltölti az akkumulátort, legalábbis a mindennapi élet hónapjaira.

Lélegzetelállító természet Izlandon

Szagolni kell Izlandot. A repülőgép leszállása után a tiszta levegő első lehelete meghökkent.

A híres táj forró ásványvízforrásokat, vulkánokat, gejzíreket, hegyeket, tavakat, gleccsereket, gyönyörű strandokat és számtalan vízesést kínál, szemben a lakatlan puszták abszolút csendjével. Ez első látásra szerelem.

A forró forrásokat nemcsak a helyiek házainak fűtésére használják, hanem turisztikai központokat is. És fagyott turisták melegítésére is.

A leghíresebb központ a fényűző Kék lagúna, amelyet a turisták látogatnak leginkább, de kipróbálhat egy alternatívát is a titokzatos Kjolurban, a lávamezők közepén.

Izland büszkesége kétségtelenül a vízesések, amelyekből számtalan van. Kicsiek és csendesek, ugyanakkor hatalmasak és fenségesek. Mindegyikük elkápráztatja szépségét. A leghíresebb a megmentett vízesés, amely Reykjavík fővárosa közelében található. A Geysir gejzírrel és a Thingvellir Nemzeti Parkkal együtt egy arany háromszöget alkotnak. A legnagyobb vízesések rangsorában a második hely a Háifoss vízesésé, amelynek vize 122 méter magasból esik. Azonban az út nem könnyű, és terepes autót kell használni.

Feltétlenül látogasson el a hatalmas Jökulsárlón-tóra, amely a tenger és a Breiðamerkurjökull-gleccser között húzódik. A felszínén úszó csillogó jéghegyek szokatlan látványa valóban gyönyörű.

Kulturális tevékenységek Izlandon

A sziget számos hivatásos művészrel van tele. Legyen szó dizájnról, zenéről vagy képzőművészetről, itt mindenki talál magának valamit. Reykjavíkban való tartózkodása alatt több koncerten is részt vehet, mint egész évben. A helyi művészek sok koncertje még ingyenes is, ezért csak annyit kell tennie, hogy letelepszik és élvezi a művészi élményt.

Imádni fogja Izlandot. Gondolkodni fog, ha látott mindent a visszaúton. És örömmel megy vissza, hogy minden szempontból felfedezze ennek a kivételes országnak a többi részét.

Reykjavik - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - Izland - amikor a természet fest az égen
Flymeto - Izland - amikor a természet fest az égen
Miért utazna velünk ide Európa?
  1. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  2. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  3. Biztonságosan hazaviszünk.
 Készítse el útiterveit Ossza meg ajánlatait barátaival 500 millió repülés 10 másodperc alatt

Gyakran feltett kérdések az izlandi tartózkodásról

Hol lehet jegyet venni Izlandra?

Online keresőmotorunkban megtalálja a legjobb repülőjegyeket Londonból. Javasoljuk ezt a jegyet.

Mennyi ideig tart egy izlandi repülés?

A [Londonból Izlandig tartó] repülési idő (/hu/járatok/London/Izland) 2 óra közvetlen járatok esetén. Az utazási idő a transzferektől függ és az átlag 4 és 13 óra között van.

Vannak-e utazási korlátozások Izlandon?

2021.2.19-től most negatív PCR-tesztet kell igazolni, amikor izlandi útra indulunk (repülőre szállunk). A teszt nem lehet idősebb 72 óránál. 2021. január közepétől az Izlandra érkező összes utasnak az országba való belépéskor újabb PCR-tesztet kell elvégeznie, amelyet 5-6 napos karantén követ. A második PCR-teszt negatív eredménye megszünteti a karantént. Ha a PCR-teszt érkezéskor pozitív, az utasnak karanténban kell maradnia a kijelölt karanténlétesítményben. Megszüntették annak lehetőségét, hogy 14 napos karantén kitöltésével elkerüljék a határellenőrzést. Az országba érkezéskor a belépő PCR-tesztek minden utazó számára ingyenesek.


Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória