A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  2. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  3. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Készítse el útiterveit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Kényelmes keresés
 Ossza meg ajánlatait barátaival
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

New York (NYC)

Ismerje meg New York-ot egyedülálló módon, egyedi lehetősége van!

Foglaljon jegyet a világ egyik lenyűgözőbb városába, New York-ba! Most egyedülálló lehetősége van arra, hogy beleszeret ebbe a városba. A város sajátos stílusa szó szerint magával ragadja a légkörét és a kultúráját.

Manhattan, Szabadság-szobor, Broadway zenék, St. New York-ban sok ezer látnivaló vár rád. Tegyen egy sétát a Central Park leghíresebb környékén, mely ritka fákkal, nagy pázsitokkal rendelkezik a fűben való pihenéshez, és egy hatalmas tóval. New York-i ezrek futnak itt minden nap, korcsolyázni, kutyáikat sétálni és lovagolni.

A park tetején található a világ legnagyobb nagyvárosi múzeuma az ókori Egyiptom, Görögország és Róma kiállításával. De Picasso vagy a maja drágakövek gyűjteményei is.

A kulturális alapú egyéneknek nem szabad kihagyniuk a Broadway-t, amely tucatnyi közismert és kevésbé ismert színház bélelt fel.

Az ötödik és a hatodik sugárút között van egy Rockefeller Center komplexum. Itt jönnek a new yorkiak korcsolyázásának tipikus karácsonyi felvételei egy hatalmas, díszített fa alatt. Ez egy hatalmas központ, ahol éttermek, üzletek és kilátás nyílik a városra. A világhírű Times Square rövid sétával elérhető.

Minden bizonnyal kellemes délutánt tölt egy hajókirándulással a Mannhatanban található Battery Parkból a Szabadság-szigeten tornyosuló Monumentális szobor felé. Határozottan ne hagyja ki a híres szobor koronájáról nyíló kilátást.

Miközben a városon sétálsz, minden bizonnyal elkényezteti Önt, ezért kóstolja meg az igazi gyorsétteremt, azaz eredeti hotdogokat, hot dogokat és hamburgereket. Ha nem tetszik ez a fajta snack, Manhattan központjában találhat nemzetközi ételeket kínáló éttermeket, itt japán, koreai, olasz és még cseh konyha is elérhető.

De amikor megüt az utcai standokon ezekkel az amerikai finomságokkal, akkor nem tudsz ellenállni! Helyezzen egy hotdog-ra megfelelő adagot ketchupot, mustárt, káposztát, mindent megsütjön egy sült hagymával, és csak egy igazi amerikai hotdog-nak kell lennie, hogy igazán élvezze és érezze magát New Yorkban. Megéri!

Még az üzleti találkozó is kellemes nyaralássá, olcsó jegyekké válhat, amelyeket kíváncsiak a hallgatók és az idősek használhatnak.

Időben foglaljon jegyet, időt és pénzt takarítson meg, és álljon egy “nagy pocsolya” -ra a megfelelő kalandért!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória