A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  2. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  3. Biztonságosan hazaviszünk.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Kényelmes keresés
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Riga (RIX)

Ismeri Libava új mérföldkőjét?

A harmadik legnagyobb, gyönyörű, lett város Libava a Balti-tengeren fekszik. Tavaly november elején itt nyitották meg a modern Nagy Amber Koncertcsarnokot, és ezt biztosan nem fogja hiányolni! A Nagy Amber épülete annyira jelentős, hogy azonnal Libava modern részének új mérföldkővé vált. Monolitos, kúpos alakját, szokatlan, kissé csavart szerkezetét szokatlan, de nagyon érdekes borostyánszínű átlátszó homlokzat borítja.

A Grand Koncertcsarnok legfontosabb építészeti jellemzője, amely egyszerre akár 1000 látogatót képes befogadni, a konkrét. A főcsarnok körül vannak helyek a szimfonikus zenekar számára, valamint a helyi zeneiskola próbatermei és oktatótermei is. A Great Ambernek van még egy kamaracsarnoka, balettstúdiója, még egy kísérleti színpad előcsarnokkal, bárral és zeneklubjával.

A nagy koncerttermet kongresszusok, kiállítások és fogadások számára is felhasználják. A Civita Nova szekció újabb nagyszerű 2000 m2-t kínál különféle rendezvények szervezésére.

Ezt az eredeti lett borostyániai nagy-borostyán épületét Volker Giencke építész tervezte (Graz, Ausztria).

A Nagy Amber feltétlenül érdemes meglátogatni, ezért látogasson el Libavába és nézze meg nem csak ezt az érdekes és gyönyörű épületet, hanem a közelben található sok más látnivalót is!

Olcsó repülőjegyek Lettországba kényelmesen foglaljon online, és élvezze a kellemes utazást egy gyönyörű országba!

Használja ki a lehetőséget, hogy egy vagy két napig pótolja a kanapét, éppen itt, mielőtt a kóbor cipője elviszi a világ többi sarkába!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória