A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  2. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  3. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Adja el saját túráit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Kényelmes keresés
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Nadi (NAN)

Induljon a romantikához Fidzsi-szigetekben

A szerelmes Fidzsi-szigetek szigete nagyon gazdag történelemmel rendelkezik. Ma ez a bolygó egyik legromantikusabb helye. Itt forgatták a Kék lagúnát.

Romantikus és veszélyes Fidzsi-szigetek

A 19. században a Fidzsi-szigeteken kannibalista szokások voltak, és senki sem lehetett biztos benne az életében. Ma nem kell aggódnia semmi miatt. Szigorú szabályok vannak a látogatók számára.

Évről évre egyre több az üdülőhely, ahol nagyon kellemes nyaralást tölthet. Van egy közös életmód, amint a nyugatról tudjuk. A Melanean Fidzsi-szigetek a Csendes-óceán délnyugati részén fekszik, fehér homokos strandokkal és türkizkék tengerrel.

A Fidzsi-szigeteken található szállást természetes anyagokból épített, bure bungalókban kínálják. Választhat egy egyszerű stílust, akár a leginkább luxus stílust is, amely merészen megfelel a luxus szállodában való tartózkodásának. Luxus szállást Matamanoa szigetén találhatunk, amely egy sekély lagúna közepén fekszik. Nagyon népszerű hely a Coral Coast, amely népszerű esküvői hely. Nincs probléma a strandon gyertyafényben vacsorázni, vagy ifjú árengedményt kapni. A privát Nakubati-szigeten csak hét bungaló található, és 12 éves kor alatti gyermekek nem engedélyezettek. A szép időjárásnak köszönhetően egész évben mehet Fidzsi-szigetekre.

Fidzsi népszerű célpontja a filmkészítőknek is. A Kék Lagúna mindkét részét itt vagy a Castaway-t filmezték, amelyet a Monuriki-szigeten, amelyet azóta Castaway Island-nek hívtak. A luxus üdülőhelyek minőségi éttermeket, barátságos kiszolgálást, abszolút adatvédelmet kínálnak, például snorkeling, úszómedence, pezsgőfürdő vagy golfpálya.

Szeretne romantikus nyaralást, nászútot tölteni, vagy férjhez menni Fidzsi-szigetekben? Nincs semmi könnyebb, mint időben lefoglalni.

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória