Célkitűzés? Golf!
A legígéretesebb golfhelyek a világon
Észak-Amerika · Louisiana - USA
Bővebben ..

Golf eden
Golf lyuk, amely úszik
Ma a legendás 14. lyuk a Coeur D'Alene Golf Resortban , Idaho-ban, az USA-ban, kihívásokat keres a játékosok számára. A harmadik pár zöld 14. lyuk a saját szigeten vitorlázik. Valójában a terület szinte teljes területét elfoglalja (1 394 m 2 ). Először meg kell ütnie a labdát, aztán helyi komppal meg lehet kapni. Coeur D’Alene Golf Resort Egy kis kihívás, álmodsz? Még ha gyakran játszik itt is, soha nem lehet biztos abban, hogy a lövésed van.
Bővebben ..

Golf az USA-ba
A PGA golfozók szeretik ezt a pályát
Észak-Amerika · Georgie - USA
Bővebben ..

Horvátország halászata

Érdemes részt venni a világ terepfutamán! II.
Marathon Rapa Nui - Húsvét-sziget, Polinézia, Csendes-óceán (2016.6.5.) A vulkáni eredetű sziget, a Rapa Nui nevű sziget a világ legtávolabb lakott szigete. A sziget hossza mindössze 24 km, de ha valami igazán szokatlan és felejthetetlen személyt akar kipróbálni, a Maraton Rapa Nui határozottan a megfelelő. A regisztráció folyamatban van, és még mindig vannak üres helyek. Ne habozzon, vásároljon jegyet a kedvező áron még ma, és takarítson meg pénzt! Az Öt Nagy Maraton az Afrikai Nemzeti Parkban (2016.
Bővebben ..

Érdemes részt venni a világ terepfutamán!
Annyira szereti a futást, hogy külföldön kipróbálná a világversenyeket, és csatlakozna hozzájuk az utazáshoz? A csábító, szélsőséges körülmények között (sivatagi vagy sarki régióban) történő futás kellemes változás lehet és lehetőséget kínál új tapasztalatok és motiváció megszerzésére. Válasszon 10 tipp közül a sífutó versenyekre! Tűz és jég Ultra na Islandu (2016.8. 29.-3.9.) Távolság: 250 km Az izlandi rendkívüli hosszútávú versenyek a közelmúltban népszerűvé váltak. A szervezők egyesítették és utánozták a Szahara, az Antarktisz gleccserek, az európai és amerikai völgyek és folyók homokdűnéit, miközben élvezték Izland egyedi nézeteit és vulkánjait.
Bővebben ..

Valentin ajándék?