A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  2. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  3. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Adja el saját túráit
 Kényelmes keresés
 Készítse el útiterveit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Vancouver (YVR)

I. tavak feltárása

Kanada büszke vad, vad természetére, amely annyira gyönyörű, hogy nem lehet biztosan elmondani, melyik terület a legszebb itt. Ennek a lenyűgöző természetnek a sok gyönyörű helye az ország nyugati részén található azonos nevű tóval rendelkező Garibaldi park. Whistler városának közelében fekszik, és útvonalakat kínál egyre kevésbé jártas turisták számára.

A tó felé vezető úton át kell haladni egy nyolc méteres magasságot. Ne engedje el magától, mert a fent látható szépség pótolni fogja az ön számára.

A nyom az erdőn vezet, az első hat kilométer csak felfelé van. Ezért ne becsülje alá azt a cipőt, amelyet elég erősnek kell lennie. Útközben több kisebb tavon haladsz el, mielőtt a széles türkizkék felület megjelenik előtted.

Ha a nyári hónapokban megy a Garibaldi-tóra, akkor úszásra is használható. A kalandos turistáknak, akik nem bánják a nehezebb hátizsákot, lehetőségük van közvetlenül a tóra táborozni. Ezt a lehetőséget akkor értékelni fogja, ha hosszabb kirándulásra indul.

Ha felülről szeretné megcsodálni a tavat, induljon egy kilátó felé, amely 7 km-re fekszik 700 méteres magassággal és kezdetben meredek emelkedéssel.

A felfelé járás sokba kerülhet, ám a lenyűgöző kilátások kellemes jutalom lesznek. Élvezze a tó hegyvidéki kék felületének kilátását közvetlenül alatta. Itt elfelejti az aggodalmakat, csak élvezni fogja a gyönyörű tájat, és felszívja a szűz természet hangulatát.

Fedezze fel a tavak szerte a világon, gazdagítsa az utazási útvonalat lenyűgöző tószintű kilátással, fedezze fel a helyi állat- és növényvilágot, készítsen egyedi élményeket.

Találkozzon jobban, mint mások, foglalja le jegyét korán, és sok pénzt takarítson meg. Kanadai olcsó járatokat csak velünk vásárolhat!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória