A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  2. Biztonságosan hazaviszünk.
  3. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Kényelmes keresés
 Adja el saját túráit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Zadar (ZAD)

A legjobb maratonok és ultramaratonok
Repülőtér · · IAD
Oct 11, 2018 3 min
Bővebben ..
A világ legjobb dolgai a tapasztalatok és a tudás
Nyaralni vagy csak egy külföldi városnéző hétvégi kirándulásra? Látogassa meg a szomszédos országokat vagy egy távoli szigeteket? Az utazási irodák ajánlata hátrányos, érdektelen, korlátozott? Az utazási irodákat a kényelem vonzza, Ön nem viseli a felelősség terhét, és nem kell semmit előre megterveznie. A saját utazása előtt feltétlenül olvassa el az országról és a helyről szóló információkat, ahol egy ideig tartózkodni kíván. Értékes tanácsokat kaphat nyomtatott útmutatókban, folyóiratokban és a körzetet meglátogató utazók személyes tapasztalatairól, így elkerülheti az utazás nehézségeit, elkerülheti a hibákat, és jobban megtervezheti utazását.
Aug 17, 2015 2 min
Bővebben ..

Hová menjen őszi vakáció?

Növelje nyárát, ha még kabátja alatt is megfázik! Ha nem elégedett a trópusi hővel, amely a nyári szünetben a Cseh Köztársaságban uralta, ősszel továbbra is mehet a tengerbe, lehetőleg ott, ahol még meleg.

Azonban nem minden üdülőhely alkalmas az őszi vakációra, ha számíthat egy pihenésre a tengerparton.

Egyes országokban a megfelelő ünnepi idõszak még csak kezdõdik. Ez különösen érvényes Észak-Afrika országaira - Tunéziára, Egyiptomra, valamint a Földközi-tenger déli részeire.

Görögországban, Törökországban, Cipruson, a Baleár-szigeteken, Spanyolország déli részén és Olaszország déli részén legalább október végéig fürödni lehet. A tenger, amely a nyár folyamán képes felmelegedni, általában melegebb, mint tavasszal.

Ha nem pénzügyi oldallal foglalkozik, akkor nem rontja el a nyaralását olyan helyeken, ahol egész évben meleg van: a Karib-térségben, a Seychelle-szigeteken, Floridában, Thaiföldön vagy Indonéziában. Thaiföldön a szezon ebben a hónapban kezdődik.

A gyerekek ősszel kezdték el az iskolát, menjenek például a tengerbe a második vakációra - gyermekek nélkül. A kedvezőbb áraknak és a nagyobb békének köszönhetően ez az időszak idősek számára is alkalmas. Az ősz ugyanakkor kiváló feltételeket kínál az aktív nyaraláshoz. Alacsonyabb hőmérsékleteken a sport jobb, a széllovas és a vitorlázás szerelmeseinek gyakrabban fordul elő a szél.

Kényelmesebbé fogja érezni a műemlékek körüli sétát.

Hátránya az időjárás, amikor alternatív programot kell készítenie, de mindig megéri, és élvezni fogja a kívánt nyaralást.

Ezzel szemben kevesebb turista kínál nagyszerű lehetőséget a helyiek jobb megismerésére. Egyes helyek az ősz kezdetével személyesebb légkört kapnak, ahol nincs sor és a turisták tömege.

Tehát hova megy a meleg és a nap? Mi lenne Krétával?

Spanyolország után Krétán van a legtöbb kék zászlóval rendelkező strand. A legnépszerűbb nyári üdülőhelyek Kréta keleti része, Korfu, Halkidiki és a Dodekanesa-szigetek. Rengeteg tiszta strand, gyönyörűen tiszta tenger - mit tehetne még többet?

Tetszik Horvátország?

Horvátország szeptemberben is mehet a tengerbe, de az időjárás már szeszélyesebb és erõsebb a szél. A legmegfelelőbb üdülőhely délre Dubrovnik környékén, Brač, Korcula vagy Vis déli szigeteire. Dubrovnik az UNESCO világörökség része, egyedi emlékekkel. Korcula szigetének gyöngyszeme az azonos nevű ősi város.

Egyiptom megbízható trópusi paradicsom

Jobb ősszel utazni Egyiptomba, a Vörös-tenger partján októberben kb. 30 ° C, a tenger kellemes 24 ° C-ra melegszik. A Sínai-félszigeten diverzifikálhatja nyaralását Ras Muhammad víz alatti természetvédelmi parkban, vagy az afrikai szárazföldön a Szaharába tett kirándulással.

Fedezze fel és pihenjen Törökországban

A Török Riviéra a Földközi-tenger legforróbb részén fekszik, forró augusztus után a tenger felmelegedik 26 ° C-ra, hőmérséklete pedig 20 ° C alá esik novemberben.

Több mint 200 török strand dicsekedhet a rangos Kék Zászló díjjal, amelyeknek körülbelül a fele a Török Riviérán található. A legtisztább és legnépszerűbb strandok Alanya, Kremer és Manavgat városában találhatók.

Imádni fogja Tunéziát!

Tunézia egyike azoknak az országoknak, ahol a magas nyári hőmérséklet miatt jobb ősszel menni. Október vége óta a Djerba-sziget jó célpont, ahol kissé melegebb, mint a szárazföldön. Az északi részen népszerű üdülőhelyek Hammamet vagy Monastir, délen Stax vagy Gabes.

Ősszel a tunéziai tenger kellemesen meleg a forró nyár miatt. Szeptember közepétől december elejéig ideális feltételeket talál az aktív pihenéshez, beleértve a vitorlázást, a szörfözést és a golfot. A tunéziai úszás gyermekes családok számára is megfelelő. A vízbe fokozatosan belépő homokos strandok lehetővé teszik, hogy még a kisgyermekek is élvezzék a tengeri hullámokat. Nyaralásának diverzifikálása érdekében tervezzen egy utat a szaharai oázisokba vagy az ősi Carthage-ba.

Nagyon tiszta tenger vonzó az úszáshoz?

Máltán a tenger egész évben tiszta.

A máltai éghajlatot erősen befolyásolja a Földközi-tenger páratartalma, egy meleg nap után a látogató még nagyon meleg éjszakákat is vár. Úszni lehet októberig, amikor az időjárás még mindig nagyon meleg. A strandok finom homok, fürdés sziklás fennsíkon is lehetséges, ahonnan a vaslépcsőkön belép a vízbe.

A fő turisztikai központ Málta északkeleti részén található. A legjobb strandok a Paradise Bay és az Golden Bay.

Gozón, amely Málta részét képezi, a Ramla-öböl legérdekesebb vörös homokos strandja. A Cominónál ne hagyja ki a gyönyörű kék lagúnát, amely kiválóan alkalmas búvárkodásra.

Vár egy luxus nyaralásra?

A Kanári-szigetek strandjai tisztaak, Gran Canaria, Lanzarote és Fuerteventura a legtisztább strandokkal büszkélkedhet, kék zászlóval járva, kiváló feltételeket kínálva a pihenéshez és a tengerben úszáshoz.

A Kanári-szigetek azon helyek között vannak, ahol egész évben biztosan meleg napok vannak, talán azért, mert ezeket “örök tavasz szigeteinek” hívják. A szigetek nagyon változatosak: Tenerifén hegyek találhatók, Lanzarote vulkáni tájain és Fuerteventura hosszú strandjain Gran Canaria vonzó éjszakai életre hívja Önt. Egyszerűen mindenki itt választja meg azt, amit elvár, és mit szeret.

Még mindig nem találja meg a megfelelő nyaralást?

Bármikor elutazhatsz Thaiföldre, a legjobb a november és március közötti időszak, amikor esik a legkevesebb és az átlagos hőmérséklet 30 ° C körüli. A tenger egész évben meleg, ezért a turisták szeretnek idejönni minden évben.

Thaiföldre buddhista templomok és királyi paloták jellemzőek Bangkok fővárosában.

Szeretnéd látni a korall-szigeteket?

A Seychelle-szigetek körülbelül száz, többnyire alacsony korallszigetekből áll. Imádni fogja a nedves, trópusi éghajlatot, 30 ° C körül a levegő és a tenger hőmérsékleteivel. Ez az egyik legszebb úticél.

A Seychelle-szigetek az egyetlen hely, ahol a vad teknős él a vadonban. A paradicsomi táj valóban csábító, és kevés ember tud ellenállni neki!

Szerette a karibi térséget?

A Karib-tenger ideális úszásra, a levegő és a víz egész évben elfogadható. A legjobb, ha a Dominikai Köztársaságba novemberben megy, amikor kevesebb esik, de a főszezon még nem kezdődött el. A hőmérséklet gyakran meghaladja a 30 ° C-ot. Az országnak számos gyönyörű nemzeti parkja van és számos műemlék található a legrégebbi spanyol településhez.

Töltse az ősszel Floridában

A Floridai-félszigetet a legjobb látogatni késő ősszel. A levegő és a víz ebben az időben 25 ° C körül van, a tiszta tenger gyönyörű strandokat mossa gyönyörű finom fehér homokkal, kókuszdió fákkal bélelt. Figyelemre méltó az Everglades Nemzeti Park, ahol aligátorok és fekete párducok élnek.

Válasszon megfelelő nyaralást ma, és foglalja le nyaralását. Csak vásároljon jegyet kedvenc úti céljára verhetetlen áron!

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Kategória