A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  2. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  3. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
 Kényelmes keresés
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Készítse el útiterveit
 Ossza meg ajánlatait barátaival
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Cancun (CUN)

Hová menjen aktív nyaralni?

Tetszik egy aktív nyaralás? Sok hely van, ahol el lehet menni az egész világon. Íme néhány tipp a kalandos karakterekhez.

Látogasson el az elárasztott barlangokba Mexikóban

Utazó vagy Közép-Amerikában? A Yucatánon számtalan elárasztott barlang található, ahol merülhet. A barlang lehetővé teszi, hogy smaragdziszta vízben úszhasson, gyönyörű természet veszi körül, és egyedülálló búvárkodást is megtapasztalhat. A barlangok több emelettel rendelkeznek, és merüléssel egy merítéssel találkozhat, ahol az édesvíz sósvízré alakul. A búvárkodás nem kezdőknek szól.

Mássz fel a nepáli csúcsokra

Mt. Everest olyan hely, ahol senki és semmi sem veszi igénybe nagyságát. A csúcsra való felmászás határozottan nem könnyű. Kiváló fizikai képességekkel és magas sportolási célokkal kell rendelkeznie, ha a Himalája csúcsaira megy, amely egyedülálló kilátást nyújt Önnek.

Hódítsa meg a vulkánokat az Egyenlítőn

A trópusi Ecuador felett lélegzetelállító vulkán emelkedik fel a Chimborazo-ban. Fentről a legtávolabb van a Föld központjához. Meghódíthatja a Cotopaxi és az Illinzia Norte vulkánokat, amelyek egyik sportolót sem hagyhatja ki. A vulkánok, a hótakaró és a forró Latin-Amerika szélsőséges időjárása megmutatja, hogy mi az igazi szélsőségek.

A vad folyó csak Patagóniába

A vad Patagóniában élvezheti a vad síkságot, a szakadt hegyeket és mindenekelőtt a zúgó folyót. A Futaleufú folyón vadvízi evezés vagy kajakozás is megengedett. Ez nem egy szórakoztató és békés nyaralás, hanem egy adrenalin sport, amely lehetővé teszi a gyönyörű természet, valamint a folyó mentén húzódó magas hegyek és mezőgazdasági települések élvezetét.

Vegyünk egy szafarit Afrikába

Tetszik az állatkert? Mi lenne, ha egyenesen a vadonba kerülne egy szafari. Az állatok figyelése az afrikai szavannákban egyedülálló élmény lesz számodra. Látogasson el a tanzániai Kenya nemzeti parkjaiba, ahol néhány méterre elefánt, oroszlán vagy gepárd látható. Láthatjuk antilopok és zsiráfok állományait.

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Kategória