A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  2. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  3. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Készítse el útiterveit
 Kényelmes keresés
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Beszéljük az Ön nyelvét
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Oslo (OSL)

Hová lehet menni nagy horgászatért? Nyilvánvalóan Norvégiába!

Ha a cseh vizekben folytatott horgászás elégedett téged, engedje magát egy kellemes változásnak, amely a halászattal járó exkluzív külföldi vakáció formájában történik. Norvégia nemcsak a cseh halászok körében egyre népszerűbb halászati célpont, a rendkívüli halászati élmények és fogások mellett elbűvöli a gyönyörű skandináv természet.

Menj egyedül légi úton, most verhetetlen áron jegyek vannak Norvégiába!

Ön rajtad múlik, melyik rész vonzza jobban, de általában igaz, hogy az északi rész egy elhagyatott, varázslatos, nyugodt tájban gazdag, ahol láthatsz valamilyen játékot. Ön nagyobb valószínűséggel fog nagy és trófea halakat.

A norvégiai halászati idény februárban kezdődik és októberben ér véget, tehát kezdje el a szezonját itt, ebben a hűvös, de gyönyörű országban!

Hol élvezi a legjobb fogásokat? Ne felejtsd el kipróbálni a nyílt tengeren, a fjordokban, a folyókon, de a tavakban sem. .

Melyik halfaj várja Önt ebben a rendeltetési helyben? Nagyszerű fogásokat tőkehal, egyszikű vagy sötét, északi menyhal, szürke tőkehal, tengeri keszeg, vörös álsügér, sima lepényhal, hering vagy makréla biztosít. A helyi folyókban és tavakban elsősorban csuka, sügér, pisztráng, harjca, szezonális folyók és lazacok élnek.

Hagyja magát, hogy Norvégia vad természete kísérti, és kezdje el álmai álmával másfajta halat fogni, mint amit gátjainkból és folyóinkból tudunk.

Foglaljon előre a legolcsóbb járatot, és ennél többet spóroljon meg! A kényelmes, légi utazás nagyon népszerű külföldi utazási mód, élvezze a repülést!

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória