A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  2. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  3. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
 Kényelmes keresés
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Készítse el útiterveit
 Adja el saját túráit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Dubrovnik (DBV)

Düsseldorf belvárosa kerékpárral
Európa · Németország
Dec 16, 2015 2 min
Bővebben ..

Horvátország - a tenger közelebb van, mint amilyennek látszik

Táj, amely vonzza a tiszta tengert, kavicsos strandokat és a gyönyörű természetet. A cél, amit szeretsz, vagy sem. A legtöbb Csehországból érkező turista autóval vagy busszal megy Horvátországba. De mit lehet megpróbálni Horvátországba utazni légi úton? Az utazás azonnal kényelmesebbé és gyorsabbá válik.

Horvátország olyan úticél, amely elérhetősége miatt népszerű, nemcsak a távolság, hanem az ár és a nyelv szempontjából is. Itt beszélhet bármely idegen nyelv ismerete nélkül. Valószínűleg a legnagyobb látványosság maga a tiszta tenger és a gyönyörű strandok dombja. Rejtett strandokkal is találkozhat itt, ahol ellophat egy kis tengert csak magának. Ha unod már, hogy csak feküdj a tengerparton, indulj el felfedezni az Adriai-tenger összes szépségét.

Ajánlhatjuk az ideális legjobb jegyet Splitbe még mielőtt a főszezonban szép szállás a központban szobák és apartmanok Djanovic közvetlenül Split.

Dubrovnik - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - Horvátország - a tenger közelebb van, mint amilyennek látszik
Flymeto - Horvátország - a tenger közelebb van, mint amilyennek látszik
Flymeto - Horvátország - a tenger közelebb van, mint amilyennek látszik
Flymeto - Horvátország - a tenger közelebb van, mint amilyennek látszik
Miért utazna velünk ide Európa?
  1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  2. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  3. Biztonságosan hazaviszünk.
 Adja el saját túráit 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül Készítse el útiterveit

Városi turizmus

Trogir gyönyörű városát mindenképpen érdemes meglátogatni. Ez egy régi, eredeti történelmi város, amely sok szűk utcát kínál, amelyeken el akar tévedni és elfelejteni a körülötted lévő világot. Sok kis ablakot is találunk, amelyek fából készült redőnyökkel emlékeztetnek Velencére. Trogirban ne felejtsen el megállni a helyi kikötőben és a piacon, ahol valami jót vásárolhat a fogainak.

Dubrovnik a 10. századi hatalmas falakkal rendelkező város, megtekintheti a Tengerészeti Múzeum kiállításait, megcsodálhatja a történelmi épületeket, mint például a Herceg palotáját, a domonkos kolostort, a Sponza palotát. Vagy hajókirándulni a közeli Lokrum szigetre. Van egy régi elhagyott templom, amely ősi légkört és különleges varázst lehel. Egy csendes, titokzatos kertben épült, amelyben épületdarabok és sírkövek vannak elszórva.

Splitben római ősök nyomait találja, akik otthagyták a gyönyörű Diocletianus-palotát. Ez egy nagy komplexum, sok tornyokkal, ablakokkal, folyosókkal, sikátorokkal és a látogatók százezreinek lelkes csodálatával. Ez az UNESCO egyik legértékesebb műemléke, és egyedülálló pincéje nincs összehasonlítás és verseny a világon.

Irány a szárazföld

Az egyik leghíresebb hely a Plitvicei-tavak Nemzeti Park, amely örök kapcsolatban áll a Kincs az ezüst tavon című filmmel. Ez a leghíresebb horvát nemzeti park medvék, rókák és szarvasok otthona. De a legnagyobb látványosság a tiszta karszt tavak, vízesések és barlangok.

Ha inkább a hegyeket kedveli, akkor a cél a Risnjak Nemzeti Park legyen. Ez a karsztképződésű mészkő- és dolomit-hegység számos állatnak otthont ad, beleértve a védett hiúzokat is.

Enni valamit

A mediterrán hagyomány minden itt érezhető ételben érezhető. A horvátok mesterei a cevabčiči vagy a shish kebab képzésének. Meg kell kóstolni a szárított prosciutto sonkát vagy a savanyított olajbogyót. A halak és a tenger gyümölcseinek változatos választékát is várja. És ne felejtsd el meginni mindezt remek bor vagy helyi alkoholos rakija mellett.

A Trónok játékának rajongói számára

A szerelmesek számára valószínűleg nem lesz újdonság, hogy ennek a kultikus sorozatnak egy részét Horvátországban forgatták. A rendező filmkeresőjében a gyönyörű Dubrovnikot választotta, amely beleillett a sorozat egész koncepciójába. És minden rockkedvelő számára a horvátországi nyaralás kötelező állomása a dubrovniki látogatás.

Gyakran feltett kérdések a horvátországi tengerparti nyaralásokról

Hol lehet jegyet venni Horvátországba?

A legjobb járatokat [online keresőnkben] találja meg (/).

Nálunk vásárolhat járatok Budapestről Horvátországba az összes elérhető repülőtérre.

Mennyi ideig tart egy horvátországi repülés?

Repülési idő Prágából Horvátországba=1,5 óra Távolság Prágától=757,6 km.

Vannak-e utazási korlátozások Horvátországba?

Negatív RT - 48 óránál nem régebbi PCR-teszt, vagy a SARS-CoV-2 gyors antigénvizsgálata, közzétéve az EU-tagállamok által elismert, 48 óránál nem régebbi, gyors antigén tesztek közös listáján, amelyet orvosi intézmény adott ki vagy akkreditált laboratóriumi és aláírt egy orvos, feltéve, hogy a vizsgálat eredménye kell láthatóan jelzi a vizsgált gyártó vagy kereskedelmi neve a teszt.

A COVID-19 elleni oltás megerősítése személyek számára a második dózissal történő oltás után 14 nappal, vagy egyszeri dózisú vakcina esetén az első dózissal történő oltás óta.

Népszerű járatkombinációk HorvátországbaKapcsolódó cikkek

Kategória