A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  2. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  3. Erős ügyfélszolgálat.
 Készítse el útiterveit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Kényelmes keresés
 Adja el saját túráit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Hasított (SPU)

Horvát legnépszerűbb úti célok a tökéletes családi nyaraláshoz

Itt áttekintést nyújt a horvátországi 7 legnépszerűbb úti célról, ahol kis- és idősebb gyermekekkel utazhat.

  1. Makarska Riviéra

A Makarska Riviéra Közép-Dalmácia legnépszerűbb és leghíresebb üdülőhelye. Több mint 60 km kavicsos strand található. Vannak homokos strandok és fokozatos belépés a tengerbe. Luxus szállodák, családi apartmanok, sétányos strandok és minőségi éttermek az egyik oka annak, hogy a Makarska Riviérára menjenek.

Riviéra Cvikrenica

A Crikvenica Riviéra megfelelő hely a családi nyaraláshoz. Ne várja meg a turisták felhőit és a nap sugarainak támadását. Körülbelül 37 km távolságban fekszik Fiumétól. A Dobračina pataknál található, amikor a patak homoklerakódása megalapozta a homokos strandot. A strand néhány helyen mozgáskorlátozottak és kisgyermekek számára van kialakítva. Felnőttek számára 15 Kun, 8–18 gyermekek számára 8 Kun fizetendő. Kipróbálhat különféle sportokat, vagy meglátogathatja az óriási akváriumokat.

Zaton, Zadar

Meg fogja találni a legszebb strandokat ezen a rendeltetési helyen. Gazdag kulturális és sporttevékenységek zajlanak, a strandok bejáratát híresebb strandokon rendezik el. A szállodákban animátorok is vannak, akik programokat készítenek gyermekeknek és felnőtteknek. A legtöbb strandot őrök őrzik. Van még egy kék zászló.

Lopar, Rab-sziget

Lopar komppal megközelíthető. Ez Európa legnagyobb strandja, Rajska plaža, 1,5 km finom homokkal és fokozatosan bejutva a tengerbe. Az üdülőhely ideális hely gyermekes családok számára. Vannak csúszdák, csúszdák és romantikus esti séták.

Baska, Krk-sziget

A csendes nyaralás szerelmeseinek Baska ajánljuk. Ennek a helynek fontos történelmi hagyománya van a cseh állampolgárok számára. Vannak homokos és kavicsos strandok. A Vela Plaža 2 km-re húzódik. Számtalan bár és vendéglő található, csúszdák, csúszdák. A strandot kék zászló kapja.

Úgy döntött, hogy célozza meg családjával ebben az évben? várlak rád.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória