Hollandia éghajlata teljesen tengerparti, minden évszakban enyhe tengerparti szél fúj. Különösen nyáron nagyon kellemes a szellő. Az itteni éghajlatot nagyon befolyásolja a tenger, amely nagyon lassan változtatja a hőmérsékletet. Ha a tenger nyáron meleg, akkor nincs ideje télen lehűlni, ami azt jelenti, hogy melegebb levegő éri el a szárazföldet. Ezzel szemben a tenger lassan felmelegszik, és enyhe szelet hoz a földre. Éghajlatunkhoz képest melegebb tél és hidegebb nyár van, de nem sok különbséggel.

A tenger jelenléte miatt nagyobb a páratartalom. Hollandia nem keresett terület a nyári tengerparti nyaraláshoz. Bár a nyílt tengeren vannak strandok, a víz hidegebb. A téli hónapokban a levegő hőmérséklete nem esik fagypont alá. Minden évszak alkalmas hollandiai látogatásra.

Időjárás Amszterdamban

Amszterdam éghajlata szinte ugyanaz, mint egész Hollandiában. Hollandiát nem hiába hívják szélmalmok országának. Az időjárás itt nagyon változékony, és szinte egész évben itt fúj a szél. Csehországhoz képest itt kissé alacsonyabb a hőmérséklet, főleg a nyári hónapokban.

AMSTERDAM

Mikor kell Hollandiába repülni

A hollandiai repülés legjobb ideje április - szeptember. A téli hónapok is megfelelő időpont lehet, amikor nagyon kellemes idővel találkozhatunk. A legjobb idő Hollandiába repülni szinte az egész év.

A legolcsóbb járatok Prága és Amszterdam között

A grafikon leírja Amszterdamba talált jegyek minimális árait és azok hetek szerinti alakulását. A grafikonon szereplő további adatok az átlagos nappali és éjszakai hőmérsékletet, valamint a teljes csapadékmennyiséget mutatják, ha rendelkezésre állnak adatok. Kattintson a grafikon egyes oszlopaira, hogy részletesebb információkat kapjon a keresőmotorjának aktuális adatai.

A legolcsóbb oda-vissza járat Budapestről és Amszterdam között, HUF-ban

Tehát láthatja, melyik dátum a legalkalmasabb amszterdami indulásához a célállomás időjárásának alakulása és a jelenlegi jegyár miatt.

A legolcsóbb járatok Bécs és Amszterdam között

A következő ábra a Bécs és Amszterdam közötti repülőjegyek legalacsonyabb árát mutatja az időjárás függvényében. Kattintson a grafikon egyes oszlopaira, hogy részletesebb aktuális információt kapjon a keresőmotor adatai.

A legolcsóbb oda-vissza járat Bécs és Amszterdam között, HUF-ban

Mit kell tudni ezután Hollandiáról

Tudsz mindent Hollandiába-ért? Ideje jegyet választani.

Válassz jegyet