A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  2. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  3. Biztonságosan hazaviszünk.
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Adja el saját túráit
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Készítse el útiterveit
 Kényelmes keresés
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Knokke / Het Zoute (KNO)

Hol van a nap januárban?

Malajzia egy gyönyörű ország, amely különféle lehetőségeket kínál a kíváncsi turisták számára. Ez egy igazi paradicsom a természet szerelmeseinek, látogasson el a sok nemzeti park egyikébe. Forgalmas városok, történelmi emlékművek állnak rendelkezésre az aktív turisták számára, ideális körülmények a rengeteg pihenéshez a mesés strandokon, amelyeket a kristálytiszta tenger mossa.

Utazzon egy malajziai városba, Kuala Lumpurba, Malakába, Ipohba, Kuchingba, Kota Bharuba, Taipingbe, Georgetownba és még sok más helyre.

Malajzia legnépszerűbb turisztikai célpontja a Pulau Pangkor-sziget, kiváló strandjaival. A sziget Perak tartományban található, csak egy rövid komp Lumutból. A minőségi és végtelen tengerparti pihenés mellett horgászni, búvárkodni, kerékpárt kölcsönözni és átkelni a szigeten is lehet. Pangkor egy viszonylag kicsi sziget, mégis az egyik legvonzóbb turisztikai üdülőhely. Mivel a sziget inkább egy hétvégi célállomás, a munkanapokban a strandok szinte elhagyattak. A fürdéshez és a tengeri úszáshoz a legnépszerűbb strand a Pasir Bogak, északon található a Teluk Nipah sokkal tágabb tengerpartja. A páratlan strand a sziget ezen oldalán a Coral Bay, ahol élvezheti a kristálytiszta smaragdzöld tengervizet.

A Teluk Ketapangban teknősök láthatók májustól júniusig.

A sziget szívében érdekes történelmi épületek találhatók, mint például a dél-indiai hindu templom vagy a 17. századi Kota Beland erőd.

A sziget tökéletes hely a snorkelinghez, a horgászathoz vagy a békés dzsungel sétákhoz.

Vásároljon most a legolcsóbb malajziai járatokhoz online, élvezze a hűvös egzotikus tél! Repüljön velünk a világ minden tájáról verhetetlen áron!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória