A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  2. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  3. Erős ügyfélszolgálat.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Kényelmes keresés
 Beszéljük az Ön nyelvét
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Párizs (PAR)

Hol töltsön el egy romantikus hétvégét

Nem mindenkinek van ideje vagy pénzügye a hosszú távú nyaraláshoz, néhányan szeretnék meglepni partnerét azzal, hogy egy hétvégét tölt egy romantikus városban.

Akár a romantikus Párizsig

Párizs a legnépszerűbb romantikus úticél, amellyel hosszú hétvégére meghívhatja választottját. A művészet és a jó ételek szerelmesei örömmel fogadják. A Louver évek óta a világ leglátogatottabb múzeuma. Meglátogathat városokat, vásárolhat, kirándulhat a Szajnán, vagy csak sétálhat Versailles kertjében.

Az Orinent - Isztambul szaga

Két kontinens városa - Isztambul, Ázsia és Európa határán fekszik. Osztja a Boszporusz-szoros. A Grand Bazaarban vásárláskor négy ezer kis üzletbe lehet beutazni.

Elfelejtett város - Moszkva

Oroszország fővárosát különféle előítéletekkel társítjuk. Moszkva ma a luxusváros, új turisztikai célponttá válik. Látogasson el a Kremlre, a Vörös téren és a Szent Bazil katedrálisra.

A romantika felé indul Berlinben

Berlin van a legközelebb hozzánk, de nem az egyik keresendő város. Turbulens története a város jellegét befolyásolta. Éjszaka vonzza a séta a romantikus utcákon, sok kis kávézóban kiváló kávét fogyaszthat.

Lisszabon, világváros

Az egyik legszebb város Lisszabon, amelyet életében legalább egyszer meg kell látogatni. Portugália gyönyörű fővárosa izgalomba fog hozni, emlékeztetve más városokat - Prága a régi utcáinak köszönhetően, San Francisco a hídjának köszönhetően.

Érdekes Kijev

Ukrajna fővárosa Kijev, ahol érdemes hétvégére menni. Imádni fogja a Dnyeper folyón fekvő várost. Látogathat számos parkot, műemléket, templomot, de bevásárlóközpontokat is.

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék