A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Biztonságosan hazaviszünk.
  2. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  3. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
 Kényelmes keresés
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Adja el saját túráit
 Beszéljük az Ön nyelvét
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Cancun (CUN)

Hol snorkelni és merülni? Határozottan a Xel-HA-ban!

Egy csodálatos hely ezeknek a tevékenységeknek, a mexikói Karib-tenger partján, a híres Tulum hely közelében, és igazi paradicsomot kínál a snorkelinghez és a tengeri élet felfedezéséhez. A parkban bérelhető az összes búvárfelszerelés - légzőcső, uszony és mellény -, és csak akkor élvezheti a gyönyörű tengeri tenger alatti színes halakkal teli tengeri teknősöket vagy sziklákat.

Béreljen felfújható gyűrűt, és vegyen részt a mangrove alagúton keresztül, vagy ugorjon egy 5 méteres szikláról a tiszta vízbe!

A lagúnát körülvevő parkban talál egy kellemes pihenés helyét, mivel trópusi növényekkel tele van, több száz ösvényt talál, ahol szó szerint mindenhol leguánok pihennek. Séta eljut a maja falának romjaihoz. Biciklizze át a dzsungelben, majd függőágyakkal pihenjen a pálmakertben.

A Yucatánon jellemző formáció az úgynevezett cenotes (elárasztott földalatti barlangok). E barlangok közül kettő a dzsungel közepén fekszik, és ők is valódi nyaralási élményt élvezhetnek. A különféle látnivalók mellett a belépési díj tartalmazza az all-inclusive ételt, a hagyományos mexikói és a nemzetközi ételeket. A trópusi növényzettel körülvett türkizkék lagúna lenyűgöző kilátása elvarázsolja az Xel-Ha teljes tartózkodását!

Találja meg velünk online a legolcsóbb Mexikó-járatokat! Kínálunk egyedi árakat, így sok pénzt takarít meg nekünk a repülőjegyeknél.

Utazzon velünk a világon, rendszeresen olvassa el a szakaszunkat, és válasszon egy utazási vagy álmai vakációt remek tippeink közül, amelyeket minden nap frissítünk. Hegyek, túrázás, tenger, nap, múzeumok, hagyományok …, tudjuk, mit szeretsz!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória