A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Erős ügyfélszolgálat.
  2. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  3. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Adja el saját túráit
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Készítse el útiterveit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Palma Mallorca (PMI)

Hol lehet menni a tengerbe júniusban?

Hazánkban még mindig tapasztalható, hogy a tengerben a legjobb júliusban és augusztusban. Ez egy nagy hiba. A nyaralás élvezésének legjobb módja az, ha közeledik a szezon, tiszta környezet, barátságos, fáradt személyzet és tömeg nem vár rád.

Az ok, amiért júniusban nyaralni megy, elsősorban az alacsony árú túrák. Az ötcsillagos szálloda, amely szezonban elérhetetlen, júniusban több ezerrel olcsóbb. Biztos lehet abban, hogy a strandon ingyenes napozóágyak lesznek, nem lesznek zsúfolt szállodamedencék, és nem kell sokáig várnia kedvenc Piña oszlopsorára a bárban.

Hová menjen a meleg és a tenger júniusban?

Mallorca - a Baleár-szigetek legnépszerűbb, csendes és kellemes üdülőhelyek, gyönyörű strandok és sok érdekes látnivaló található. A legismertebb üdülőhely a Cala Mesquida, ahol összehasonlíthatatlan romantika tapasztalható meg.

Andalúzia - A kék zászlóval rendelkező strandok abban a bizalomban vannak, hogy nem tele vannak szeméttel, őrzött, és öltözők és zuhanyzók állnak rendelkezésre. Andalúziában kb. 25 Celsius fok van júniusban, csak kivételesen esik. Itt luxus és olcsóbb üdülőhelyek találhatók. A leghíresebb Marbella, a híres Puerto Banus kikötővel. Luxusjachtok és elegáns éttermek találhatók.

Rhodes - Még Rodoszon is, napfényes napok tapasztalhatók júniusban. Északon kavicsos strandok találhatók, a sziget déli részén homokos. Határozottan ne hagyja ki a főváros Rodosz látogatását, amely elbűvöl téged.

Török Riviéra - Antalya és Analya közötti part az egyik leglátogatottabb turisztikai célpont. Körülbelül 2000 szálloda van, ahol több ezer turista indul. Az üdülőhelyek valóban egymás mellé vannak rakva, és igényei szerint választhatnak. Között a híres lehet Belek, amely inkább a golfozók, Side, Alanya ismert Kleopátra strand. Hova megy a családjával vagy barátaival? elérhetőek az Ön számára.

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória