A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  2. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  3. Biztonságosan hazaviszünk.
 Készítse el útiterveit
 Kényelmes keresés
 Adja el saját túráit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Ossza meg ajánlatait barátaival
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Ezt (TYO)

Nemo bohóc. Találkozni akarsz vele?
Ázsia · Pápua Új-Guinea
Jul 24, 2019 5 min
Bővebben ..

Hol él Miyazaki és szomszédja, Totoro?

Disney uralkodik nyugaton, Miyazaki keleti irányban. Ilyen a világ megosztása a rajzfilm szerelmeseinek szerint. Ki akar kezet rázni Mickey Mousóval, menjen Disneylandbe. Aki a laputai égi kastélytól a monumentális 5 méteres robot mellett akar állni, a Ghibli Stúdió-múzeumba kell mennie. Az állandó kiállítás és a speciális kiállítások részeként egy zsenit láthat, aki lenyűgöző történeteket vázol a saját identitásának megtalálásáról.

Csatlakozzon a saját fantasy-utazáshoz

A múzeum mottója: Eltévedünk együtt. Az épület egyedi építészete meghívja Önt arra, hogy merüljön el Miyazaki filmeinek fantasztikus világában és saját fantáziájában. A spirális lépcsők kifogynak a robusztus épületből, hidakat áthidalnak, az erkélyek és a teraszok kinyúlnak, lépcsőzetes kertek oszlanak el a tetőkön, és minden elveszik a borostyán és a zöld növények alatt. A varázslatos labirintusban tucatnyi ötletes részletet, linkeket és látnivalókat fedez fel. A 12 év alatti látogatók például szállhatnak fel egy macskabusz óriás plüss másolatával.

A Tri Hawks könyvtárban és könyvesboltban a szerző által ajánlott polcok találhatók. A Straw Hat kávézóban különféle sört is kaphat, melynek neve a Wind Valley, amelyet kizárólag a múzeum számára készített a Dairy Kingdom Oratche sörfőzde. A földszinten megismerkedhet az animáció történetével és művészetével. Az első emeleten öt szoba szimulálja az animációs stúdió egyes részeit. A követő expozíció végigvezeti Önt a teljes kreatív folyamaton - a vázlattól, a forgatókönyvektől, a színezéstől és a háttér rajzolásától. A legfelső emeleten található a Mamma Aiuto kalózzenekar nevű szuvenírbolt.

Ezt - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - ColobusYeti | istockphoto.com
Flymeto - appetiteforjapan.com
Flymeto - appetiteforjapan.com
Flymeto - Hol él Miyazaki és szomszédja, Totoro?
Miért utazna velünk ide Ázsia?
  1. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  2. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  3. Erős ügyfélszolgálat.
 Beszéljük az Ön nyelvét Adja el saját túráit Ossza meg ajánlatait barátaival

A világ több mint felében egy 12 perces esti mesét

A múzeum legfontosabb helyisége azonban az alagsorban található. A Saturn Theatre olyan rövidfilmeket mutat be, amelyek rajongókat hoznak a világ minden tájáról. Semhol máshol nem látja őket, az interneten bárhol nem töltheti le őket. Egyediségüket súlyosbítja többek között az a korlátozás, amely szerint látogatásonként csak egy filmet lehet megnézni. Mindegyikük megtekintéséhez 10-szer kell jönnie a múzeumba. Minden jegy helyett egy 35 mm-es filmcsíkot kap, amely néhány képkockát rögzít egy filmből.

A jegyek önmagukban önálló fejezet. Aki vakítóval jár a múzeumba, az nem néz be. Amíg Totoro a dobozban áll, addig nem ad el jegyeket. A legbiztonságosabb mód az, ha előzetesen online foglalja le őket. Minden tizedikben lehet jegyet vásárolni a következő hónapra. Óvatosan kiszámítsa az időeltolódást a "jegyjegyvonalon" és a Tokió Mitaka között, rendelje meg az ébresztőórát, és kattintson a megfelelő időben százhatodra. A jegyek rendszeresen néhány perc alatt elérhetők.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória