A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  2. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  3. Erős ügyfélszolgálat.
 Beszéljük az Ön nyelvét
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Kényelmes keresés
 Adja el saját túráit
 Ossza meg ajánlatait barátaival
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(Európa)

Hogyan lehet túlélni a transzfert?

A hosszú transzferek és a repülőtéren való alvás nem rémálom, hanem egy álom valóra válása. Tudja, hogyan szervezzen ingyenes utat transzfer közben Szingapúrban vagy egy éjszakát egy futurisztikus hálószobában? Tanuljon tippeket az átutalások új lehetőségekké nyilvánításának megkezdéséhez._

Fedezze fel a repülőtéri lehetőségeket

A San Francisco, Amszterdam és Párizs repülőterei saját múzeummal rendelkeznek. Habár bohém szellemében Austin Texas ingyenes koncerteket tart a repülőtéren. A müncheni átváltást lerövidítheti a mikroipari sörfőzde meglátogatásával, vagy meglátogathatja a Tokióban, Hanedaban található planetáriummal rendelkező kávézót. A nemzetközi repülőterek új módszereket kínálnak az utasszállítás kényelmesebbé tétele érdekében. A szingapúri repülőtér a legtávolabbi, és a társalgók, játékok, mozi és egyéb tevékenységek mellett egy pihentető kert található élő pillangókkal.

Utazzon az átutalás alatt

Sok repülőtér lehetőséget kínál arra, hogy oda induljon, és a több órás transzfert használja fel a helyi tereptárgyak felfedezéséhez. Ide tartoznak Szingapúr, Amszterdam, Salt Lake City, Doha és Szöul.

Fedezze fel a tranzitvízum előnyeit

A tranzitvízumok a transzferek során történő utazásokhoz kapcsolódnak. Ez egy rövid távú vízum, amelyet csak abban az esetben használnak, ha olyan országba kell szállnia, ahol a Cseh Köztársaság nem rendelkezik vízummentességgel. Az ilyen országokban tranzitvízummal kell rendelkeznie akkor is, ha nem húzza ki a sarkát a repülőtérről, vagy akár elhagyja az útlevél-ellenőrzési területet. A tranzitvízum 8 és 48 órán keresztül érvényes. Használja ki ezt, és tervezzen meg egy további városnéző kirándulást az út mentén. 24 vagy 48 óra alatt elég jól megismerkedhet Hongkongból.

Európa - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - istockphoto.com
Flymeto - istockphoto.com
Miért utazna velünk ide ?
  1. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  2. Erős ügyfélszolgálat.
  3. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 Ossza meg ajánlatait barátaival Készítse el útiterveit 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül

Kérjen barátot az átutaláskor

Repülsz a KLM-mel, átszállsz Amszterdamban, és van iPhoneod? Akkor jogosult átigazolási barátra. A Helyi Program elrendezés részeként az önkéntes városi turnéra viszi Önt érdeklődésének testreszabása érdekében. A jég olvadásához meghív egy megismerőpohárra, amelyet a KLM fizet. Az Icelandair közvetlenül a barátjaként kölcsönözte alkalmazottait a Reykjavíki áthelyezés során. Az önkéntesekben pilóták is voltak, még a vezérigazgató is. Az Ön érdeklődése alapján választották ki a megfelelő partnert. A művelet véget ért, de ha az Icelandairral utazik, mindig ellenőrizze az oldalt a Stopover Buddy programmal.

Tisztítsa meg magát a társalgó kényelmében

Még akkor is, ha a jegy gazdaságosságra utal, élvezheti a repülőtéri társalgók kényelmét és kiszolgálását. A társalgóba való belépésért fizetni lehet egész napos útlevéllel vagy készpénzes megrendeléssel. Hosszú és éjszakai átutalással megtérül. Azonban csak a megfelelő hitelkártya, például a Visa Infinite vagy a MasterCard Black nyithatja meg az ajtót. Csak mutasd meg nekik, és szabadon vagytok. Egy ilyen belépés előnye, hogy nem kell csak arra a légitársaság társalgóra korlátozódnia, amellyel repül. Van valaki jobb? Menj oda!

Csatlakozás a wi-fi repülőtérhez

Az ingyenes wi-fi-hoz való jogot az alkotmányban kell rögzíteni. Ha internetre van szüksége a túléléshez, és nem akarja pazarolni a mobil adatokat útközben, csatlakozzon az ingyenes wi-fi-hez a repülőtéren. A leggyakrabban használt repülőtereknél a jelszavak listáját rendszeresen frissítik, például egy praktikus térképen a WiFox mobilalkalmazásban.

Hasznos transzfer kényelmesen és biztonságosan

Általában tudja, hogy jegyek vásárlásakor hosszú éjszakai transzfere van. Készüljön fel a lehető legteljesebben. Bizonyos kényelmes ruházat néhány rétege, amelybe csomagolható, biztonságos tét, a motorháztető segít megvédeni a fényt. Egyes hátizsákos turisták akár saját függőágyaikat is hordják, amelyek a repülőtéren lógnak, és túlélik az éjszakát. Bár a repülőtér sötét, elhagyatott sarka ideálisnak tűnik aludáshoz, éppen ellenkezőleg, táborozjon ott, ahol láthatja. Ideális esetben találjon egy helyet a repülőtéri biztonsági szolgálat közelében.

Közel a hálószobához

Egyre több repülőtér telepíti automatizált hálózsákjait a tereikbe a környezeti zaj elkülönítése és a kényelmes illesztés érdekében. Néhányuk hipermodell nyugágy vagy balaclava formájában érkezik, mások kabinok, melyek saját szobával rendelkeznek, ággyal és ülősarokkal. A kabinok ideális alternatíva a repülőtéri szállodák számára. Ha lemondott egy járatot, vagy a repülőgép túl későn van, akkor éjszakai tartózkodást kérhet egyikükben. Ha a légi járművet több mint három órán át késik, akkor valószínűleg Ön is jogosult készpénzkompenzációra.

Kérdezze meg a pilótát

Mi történik, ha egy repülőgép felrobban? Igaz, hogy a repülőgép leszálláskor vitorlázik? Patrick Smith sok évet töltött repülőgépek pilótaként, és az AskThePilot.com blogján válaszol az emberek kérdéseire. A blog legjobb elemeit egy azonos nevű könyvbe helyezte, amelyet cseh nyelven adtak ki. Talán nincs jobb könyv, amelyet csomagolni kell a repüléshez. Természetesen vehetsz egy másik könyvet, de ne felejtsd el elfelejteni. A zseblámpával szemben a mobiltelefonján és a laptopján lényegesen több óra tarthat.Címkék

nincs címke