A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  2. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  3. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
 Adja el saját túráit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Beszéljük az Ön nyelvét
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Ossza meg ajánlatait barátaival
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(Európa)

Hogyan lehet okosan becsomagolni az útra

Az ünnepeknek szórakoztatónak kell lenniük, mielőtt távozna, készítsen ütemtervet azokról a dolgokról, amelyeket még meg kell tennie, és sokkal kevesebb stresszel jár. Az okos csomagolás a csomagmegtakarítás legjobb módja. Ehhez segítsen elkészíteni egy listát azokról a dolgokról, amelyeket nyaraláskor magával szeretne vinni.

Az alap a poggyász

A táskának vagy bőröndnek sokoldalúnak és könnyűnek kell lennie, ugyanakkor elég nagynak ahhoz, hogy mindent elférjen benne, amire szüksége van. Fontolja meg, hogy nagy garanciával vásároljon poggyászt - különösen, ha gyakrabban tervezi használni. A sérült poggyásszal való utazás rémálom lehet. Íme néhány tipp a poggyászról:

  • Bőröndök a kerekeken
  • Utazótáskák
  • Kerekes hátizsákok
  • Utazási hátizsákok
  • Kézi esetek

Szervezze meg a cuccait

Valószínű, hogy teljes útiterved van, ezért sok mindent be kell csomagolnod. A szervezők a legjobb segítséget nyújtják. Mindent ott tartanak, ahol lennie kellene, elválasztva a tiszta dolgokat a piszkosaktól és gyűrődések nélkül. Próbálta már az utazási kompressziós csomagolást? Ezek nagyszerű segítő. Az intelligens csomagolás másik tippje az, hogy olyan ruhákat vegyünk, amelyeket többször is rétegezhet és viselhet (amelyek több célt is szolgálnak). Ez végül helyet fog megtakarítani és maximalizálja utazási szekrényét.

Készítsen elő egy kézitáskát

Szervezze meg úti okmányait, pénzét és egyéb azonosító adatait, hogy kérésre könnyen megtalálja azokat. Próbáljon ki egy utazásszervezőt. A kézipoggyász másik fontos része az alapvető ruházat és néhány higiéniai cikk, ha elveszne a poggyász. Ha hosszú repülés vár rád, akkor szórakozás és kényelem érdekében csomagoljon be néhány tárgyat is.

Ne feledje: kézipoggyászt kell cipelnie, ezért ügyeljen arra, hogy elég könnyű legyen!

Biztonságos utazás

Vigyázz a zsebtolvajokra és más típusú tolvajokra. Könnyebb elrejteni fontos dolgokat, például egy öv mögé, vagy pénztárcát tenni a nyakába. De ne csak a holmijainak biztosítására gondoljon, hanem a személyes biztonságára is. Ha éjszaka járást tervez, viseljen fényvisszaverő ruhát vagy fényszórót. Ezek az egyszerű dolgok megmenthetik az életét.

Biztosítsa a poggyászát

Soha ne utazzon értékes ékszerekkel vagy elektronikával a poggyászában, és ha értékes tárgyakat kell magával vinnie, akkor azokat saját magán vagy kézitáskában tárolja.

Védje útleveleit és értékeit

Manapság a tolvajoknak nem kell dokumentumokkal ellopni a pénztárcádat a személyes adatok ellopásához. Egy távoli helyről könnyedén beolvashatják és visszakereshetik a védelem nélküli útlevélbe, hitelkártyába vagy bankkártyába ágyazott chipben tárolt információkat. Adatait azonban speciálisan tervezett útlevél- és hitelkártya tokokkal védheti, amelyek blokkolják az RFID jeleket.

Hogy van a higiéniai igényekkel

A TSA utasításai szerint a repülőgépen szállítani kívánt folyadékoknak, géleknek és aeroszoloknak legfeljebb 100 ml-es edényekben kell lenniük. A kiömlés megakadályozása érdekében elengedhetetlen, hogy samponokat, krémeket, hajzseléket, szájöblítőket és fogkrémeket vagy más folyadékokat garantáltan át nem eresztő tartályokba tegyen.

A repülővel való utazás nagyon gyorsan bonyolulttá válhat. Még akkor is, ha egyedül utazik, ne felejtse el megfelelően csomagolni az összes piperecikket, tartsa be poggyászának súly- és méretkorlátjait, és minden dokumentumát úgy rendezze el, hogy ne okozzon felesleges stresszt.

Kellemes és nyugodt utat kívánunk.Kapcsolódó cikkek

Címkék