Repülőjegyek

Honnan

Prága (PRG)   Bécs (VIE)

Hova

(Európa)

Indulás

Utasok

2

Hogyan tovább, ha van jegyem

Tól: #flymeto   |   Nov 01, 2018

A jegyet foglalják és fizetik. Az elektronikus jegy azonnal megkapja Önt. Olcsó légitársaság esetében a légitársaság útitervet küld Önnek foglalási kóddal. És mi más?

Becsekkolás

A repülés előtt be kell jelentkezni, és meg kell kapni a beszállókártyát, a az a alap, amely alapján felveszik a repülőgépbe. Bejelentkezés lehetséges online vagy a repülőtéren. Néhány vállalat esetében a check-in a repülőtéren zajlik felszámítva, ezért javasoljuk, hogy közvetlenül ellenőrizze a bejelentkezés feltételeit azon szállítónál, amellyel repülsz. Mindkét esetben javasoljuk, hogy legyen bekapcsolva repülőtér legalább 2 órával az indulás előtt.

Online bejelentkezés

Miután bejelentkezett a foglalásba, online bejelentkezni fog a szállító weboldalán. Ehhez a hat számjegyű helyfoglalási kódot (pl. AB1C2D) használják a légitársaság útvonalában. Szüksége lesz egy úti okmánnyal, amellyel repülni fog, és az adatok kitöltése után a rendszer létrehoz egy beszállókártyát, amelyet kinyomtat.

Bejelentkezés a repülőtéren

A pultnál történő bejelentkezés általában 2 órával indul, és 40 perccel érkezik az indulás előtt. A számláló számát az indulási táblán találja meg.

Poggyász

Minden jegy ára tartalmazza a kézipoggyászot, amelyet a fedélzetre elvihet. Javasoljuk, hogy ellenőrizze a poggyász méretét és súlyát közvetlenül a szállító weboldalán. Ha a feladott poggyász (amelyet a rakomány területén szállítanak) nem A jegy árában általában bejelentkezés után online meg lehet vásárolni a foglaláshoz vagy a repülőtérre, ahol ez általában drágább. Több és több a fuvarozók csak kézipoggyászként kínálnak jegyet az alapdíj alatt, még hosszú távú repülések közben is.

Repülési információ

Ha információt szeretne kapni a járatáról (késés vagy lemondás), javasoljuk Regisztrálja repülését a checkmytrip.com webhelyen (a járatok belépése nem lehetséges olcsó légitársaságok). A repülés minden változását Ön küldi el Önnek posta. Ha a járatot közvetlenül az indulás előtt törlik, lépjen kapcsolatba a légitársasággal, vagy próbáljon megkeresni egy képviselőt közvetlenül a repülőtéren.

Ülések és egyéb szolgáltatások vásárlása

Ülőhelyek és szolgáltatások, például ételek, különleges segítség, stb. Megvásárolhatók vagy a foglalás után jelentkezzen be.


Címkék

nincs címke

Kategória