A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  2. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  3. Biztonságosan hazaviszünk.
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Adja el saját túráit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Készítse el útiterveit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(Európa)

Hogyan tovább, ha van jegyem

A jegyet foglalják és fizetik. Az elektronikus jegy azonnal megkapja Önt. Olcsó légitársaság esetében a légitársaság útitervet küld Önnek foglalási kóddal. És mi más?

Becsekkolás

A repülés előtt be kell jelentkezni, és meg kell kapni a beszállókártyát, a az a alap, amely alapján felveszik a repülőgépbe. Bejelentkezés lehetséges online vagy a repülőtéren. Néhány vállalat esetében a check-in a repülőtéren zajlik felszámítva, ezért javasoljuk, hogy közvetlenül ellenőrizze a bejelentkezés feltételeit azon szállítónál, amellyel repülsz. Mindkét esetben javasoljuk, hogy legyen bekapcsolva repülőtér legalább 2 órával az indulás előtt.

Online bejelentkezés

Miután bejelentkezett a foglalásba, online bejelentkezni fog a szállító weboldalán. Ehhez a hat számjegyű helyfoglalási kódot (pl. AB1C2D) használják a légitársaság útvonalában. Szüksége lesz egy úti okmánnyal, amellyel repülni fog, és az adatok kitöltése után a rendszer létrehoz egy beszállókártyát, amelyet kinyomtat.

Bejelentkezés a repülőtéren

A pultnál történő bejelentkezés általában 2 órával indul, és 40 perccel érkezik az indulás előtt. A számláló számát az indulási táblán találja meg.

Poggyász

Minden jegy ára tartalmazza a kézipoggyászot, amelyet a fedélzetre elvihet. Javasoljuk, hogy ellenőrizze a poggyász méretét és súlyát közvetlenül a szállító weboldalán. Ha a feladott poggyász (amelyet a rakomány területén szállítanak) nem A jegy árában általában bejelentkezés után online meg lehet vásárolni a foglaláshoz vagy a repülőtérre, ahol ez általában drágább. Több és több a fuvarozók csak kézipoggyászként kínálnak jegyet az alapdíj alatt, még hosszú távú repülések közben is.

Repülési információ

Ha információt szeretne kapni a járatáról (késés vagy lemondás), javasoljuk Regisztrálja repülését a checkmytrip.com webhelyen (a járatok belépése nem lehetséges olcsó légitársaságok). A repülés minden változását Ön küldi el Önnek posta. Ha a járatot közvetlenül az indulás előtt törlik, lépjen kapcsolatba a légitársasággal, vagy próbáljon megkeresni egy képviselőt közvetlenül a repülőtéren.

Ülések és egyéb szolgáltatások vásárlása

Ülőhelyek és szolgáltatások, például ételek, különleges segítség, stb. Megvásárolhatók vagy a foglalás után jelentkezzen be.Címkék

nincs címke